Varmrökt lax med pasta

Dra skinnet av laxen, ta bort det gråa köttet och bryt laxen i munsbitar. Den varmrökta laxen ger rejält med smak. Sallad: Dela tomaterna i halvor. Plocka bladen på basilikan och lägg i en skål tillsammans med tomaterna.


Ringla över olivoljan och citronsaften.

Lax är hälsosamt och gott. Laga den nyttiga fisken i en krämig rätt med pasta, här finns nämligen en stor variation av olika recept på laxpasta. Garnering rucolasallad Ugn 225° Gör så här.


En snabb och god vardagsfavorit med krämig sås som får lite sötma från honung och syra från lime, perfekta smakkompisar till lax ! Fullkornspasta är nyttigare, har mer smak och passar väldigt bra till varmrökt lax. En go snabb och enkel pastasås med lax, grädde och vitt vin.


Hemgjord laxsås till pasta som tagliatelle, penne, skruvar eller spagetti. Njut av en fräsch och snabblagad pasta ikväll med varmrökt lax.

En snabblagad och smakrik maträtt med varmrökt lax och pasta samt soltorkade tomater. Snabbt, enkelt och jättegott samtidigt som det är nyttigt. Laga en läcker sås med lax och broccoli till din nykokta pasta.


Detta är både enkelt, gott och snabblagat. Att såsen dessutom är smal är ingen nackdel. En laxpasta som är lätt, snabbt och god till middag eller lunch. Pasta med rökt lax och spenat i god sås.


Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp lite olja i en stor stekpanna eller gryta och. Fräs hacket ca min i olja i en. Koka upp vatten till pastan.


Spenatfräset går oerhört snabbt att laga till så om du använder färsk pasta, lägg ner den i det kokande vattnet. Picka några hål i tomaterna med en gaffel, lägg i en ugnsform med vitlöksklyftor och droppa över olivolja, salta och peppra. Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.


Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version. Varmrökt lax, ost och pasta i en härligt krämig gratäng.


Det här är lättlagad festmat som alla tycker om!

Snabblagad och god pasta med rökt lax, avokado och salladslök. Laga snabb och enkel pastarätt på bara minuter! Med tomater, spenat och varmrökt lax blir middagen garanterat en succé. Serveras med parmesan och olivolja.


Creme fraiche lax pasta recept. Gourmetlaxrulle med kräftstjärtar. Tonfiskpasta med tomatsås och örter. Om du vill lyxa till din pastasås kan du även vända i räkor tillsammans med laxen.


Tisdag är perfekt dag för pasta och ännu bättre blir det när den kombineras i det här receptet med lax och savoykål. Ingredienser: För personer. En schyst och fräsch vardagspasta som går att variera med olika typer av lax och grönsaker.


När vi var i USA åt vi en pastarätt med lax, sparris och citronsås som inte var så dum så idag tänkte jag göra något som liknar den. En fräsch sallad är alltid gott när det är varm ute. Barnen tycker mycket om pastasallader av olika slag och denna gången gjorde jag en pastasallad. En läckert grön vårsallad med färska örter, sparris och varmrökt lax tillsammans med en frisk citronvinägrett.


Underbart att njuta utomhus i solen! Vad passar då bättre än en enkel, snabb och läcker färsk pasta med varmrökt lax ! I veckans nummer (nr 7) på sidan hittar du detta recept.


En krämig sås med smak av citron.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika