Remouladsås bostongurka
Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med remouladsås till. Här är en remouladsås i en något moderniserad variant. Här finns våra recept på remouladsås. En klassisk sås till fisk som får sötma från bostongurka och sälta från kapris.
Smaka av med salt och peppar.
Recept på en klassisk remouladsås - den perfekta såsen till en mängd olika typer av fisk. Särskilt gott är det till stekt och friterad fisk. Det är faktiskt mycket enklare att göra egen bostongurka än de flesta tror, och du kan få exakt den kryddning du önskar dessutom.
För många år sedan snubblade. En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt. Bostongurka är en svensk uppfinning.
Gott till korv, stekt kött, stekt och friterad fisk, smaksättning i dressing och dipsås.
Hemgjord hackad och inlagd gurka är gott till korv och hamburgare. Tillagningstid: minuter. Gillar du det här receptet? Väldigt god remouladsås (Den heter dansk när det är curry i den har jag hört) dl majonnäs dl vispgrädde el.
REMOULADSÅS dl majonnäs dl vispgrädde msk kapris dl bostongurka tsk curry. SERVERING potatismos eller kokt potatis. Botanisera bland massor med recept, tips och inspiration.
Klassisk remouladsås är inget för den som vill dra ner på fettet i kosten. Tar man bara lite är det helt OK, och den smakar mycket. I Danmark (och Sverige) serveras såsen till smörrebröd med.
Ibland används bostongurka istället för ättiksgurka. Ordet kommer från franskan. Hemmagjord fish and chips med hemmagjord remouladsås. Mycket godare än köpes och en given succé.
Rulla brödet och lägg i tidningspapper för att. Min farmor gjorde alltid en underbar remouladsås när jag metade abborrar som liten.
I den var det alltid curry, bostongurka och äpplen. Jag har nu gjort om den så. Har aldrig gjort egen bostongurka. För övrigt samma recept som ditt!
Häll majonnäs, gräddfil och senap i en skål. Tillsätt bostongurka och kapris. Rör samman och låt såsen stå och dra i minst en halvtimme före.
Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som. Vad finns det för vegansk bostongurka ? Eller måste man göra egen?
Remouladsås - enkel - du-chef - Recept Enkel och god remoulad. Blanda ihop yoghurt, majonnäs och bostongurka. Ingredienser: - dl crème fraiche - 3-msk majonnäs - msk bostongurka - msk hackad kapris - persilja - dragon - salt - svartpeppar. Panerad fisk med remouladsås.
Vi var ense om att remouladsåsen var det som gjorde det hela. Om man inte har pickles går det bra med bostongurka. Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl. Här följer olika sätt att göra remouladsås på.
Den danska varianten har smak av curry. Får många dagar sedan gjorde vi en klassiker här hemma med panerad torskrygg med hemmarörd remouladsås.
Kommentarer
Skicka en kommentar