Kroklist badrum

Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Kroklist är en älskad Norrgavel-klassiker! Vi på K-rauta förstår hur viktigt ditt badrum är. Kanske den mest privata platsen, som dessutom speglar din personlighet – och det är ju detaljerna som gör.


Spara 9% 12kr Du sparar 1kr.

Självhäftande kroklist med fyra krokar. Tillverkad av rostfritt stål. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering. För upphängning av köksredskap. Finns även med två krokar med.


Välj mellan olja som ytbehandling eller att låta träet vara obehandlat. Dekorativa beslag, handtag och knoppar.

Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt. Beslagsboden erbjuder dig ett stort.


Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum. Till din entré hittar du husnummer, ringklockor och portklappar, och till ditt badrum en mängd badrumstillbehör. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. KROKLIST BBBOK, BLANKKROM.


Köp online eller ring oss för personlig service! Sveriges största bygghandel på nätet! Vi levererar Svedbergs direkt. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Vi har allt du behöver för ditt badrum. Köp tillbehör för wc med snabb leverans på Fredells.


Små badrum kräver små badkar. För visst är det härligt med ett badkar ändå, det tillför så mycket till ett badrum. Förutom själva möjligheten till att ta.

Krok i metall som fäst med sugpropp på blanka ytor. Du har ingen ångerrätt på den här produkten. Hitta inspiration och inredning till badrummet bland vårt breda utbud av handdukar, badrumsmöbler och tillbehör till låga priser.


Trälist med fem stycken krokar för vägghupphängning. Design: Zack Linea är en badrumsserie med en form som är geometrisk, enkel och tidlös. Denna enkla form gör att den passar in i. Med Dansani kan du enkelt och inspirerande inreda rummet med vackra, genomtänkta och funktionella lösningar. Badrummet är ditt personliga utrymme.


Handdukshängaren Loop är en dekorativ hängare till handdukarna i badrummet eller köket. Hållaren hänges enkelt på en krok för badrum. I Vava-serien har vi denna 4-krokade handdukshängare där du kan hänga upp fyra snygga handdukar i ditt badrum.


Det enda du behöver bestämma är om du vill ha. Idag är företaget marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika