Varmförzinkad trådspik

Varmförzinkad trådspik

Varmförzinkad spik som används för att fästa virkesdelar i trä. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger.


Klicka på länken i mailet – så är. När du spikar utomhus bör du i regel använda varmförzinkad spik. Genom att fokucera på rätt sortiment så har du alltid tillgång till de produkter du behöver för ditt projekt oavsett om.


Blank trådspik för användning inomhus och i torra miljöer vid fästning av virkesdelar i trä. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt.


Spiken med flat huvud och räfflat skaft som tål regn används för att fästa samman virkesdelar i trä, exempelvis vid. Olika varianter och förpackningsstorlek.


Konstruktionsspik för virke i utomhusmiljö. Välj rostfri spik för särskilt utsatta lägen. Spik räfflad varmförzinkad Gunnebo, paket.


Vi och tredje part använder cookies på denna webbplats bl a för att den ska fungera, anpassas till dig och för. Trådspik räfflad varmförzinkad BURK FAST. Används till allmänna byggnadskonstruktioner, ställningar, regelverk m m. Användningsområde: Till allmänna byggnadskonstruktioner, ställningar, regelverk m m. Om du till exempel ska sätta ytterpanel på ditt fritidshus är trådspik ett bra val.


Varmförzinkad trådspik

Med räfflat skaft och flat huvud. Bra att tänka på när man ska köpa sina spikar är att de bör vara 5. Trådbandad svetsad vriden trådspik för spikning i regelverk och fasad. VARMFÖRZINKAD RÄFFLAD SPIK.


InfästningReglar sammanfogas vanligen med varmförzinkad trådspik, 4x1mm eller med träskruv, exempelvis x 80mm. SPIK RAKBANDAD 5ST, 21°. Lagerstatus Lagervara Köp. Rakbandad (plast) 21° varmförzinkad trådspik för spikning i regelverk och fasad.


Registrera dig som kund i vår webshop och få tillgång till produkter, priser och orderhistorik. Pintos varmförzinkad räfflad 75mm trådspik för utomhusbruk. Rekommnderas för allmänna byggkonstruktioner. Levereras i en praktiskt plastförvaringsbox med.


Timmerspiken är en grov varmförzinkad spik utformad för att ej kila isär timmer eller virke vid. Ihopspikas med varmförzinkad trådspik – sicksackvis, c 1och infästes enligt ritning, alternativt panelskruv längd cirka 4 c 200. Räfflad spik med flat huvud. Spikas c 2med varmförzinkad trådspik × 4 alternativt träskruv längd cirka 37.


Denna typ är vanligast när du arbetar i trä. Du använder den bland annat i regelverk och takstolar. Varje ände och varje korsningspunkt spikas med varmförzinkad trådspik – 1som slås i snett, alternativt träskruv, längd minimum 80. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Varmförzinkad trådspik

Dokumentsnr: CE AAnvänds för att sammanfoga virkesdelar i trä, exempelvis vid bygge av staket och träfasader Dimensioner: Blank: d 3-mm L mm. Vi jobbar med eget lager för snabba leveranser.


Det finns ingen mjukvara att ladda ner för den aktuella produkten. Vi erbjuder konsulthjälp redan från idén (ibland innan) och projektsupport i alla olika typer av tjänster. I vårt nyhetsbrev får du erbjudanden, inspiration och nyheter skickade till din mail.


Börja nedifrån när du monterar plank med liggande brädor. Använd varmförzinkad trådspik och sätt första brädan på plats. Kontrollera med vattenpasset.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika