Vattenskärning trä

Fördelen med vattenskärning är att materialet inte behöver leda ström och att man inte får någon värmepåverkan på materialet. Med över år inom vattenskärning är Water Jet Sweden idag Europas ledande tillverkare av vattenskärningssystem. Weland erbjuder vattenskärning i metaller upp till 1mm tjocklek.


Vattenskärning fungerar även på andra material som trä, glas, natursten, keramik, gummi. I våra två vattenskärare kör vi legotillverkning samt en del egen tillverkning.

Med abrasiv vattenskärning skär. Här är Nordens ledande leverantörer av vattenskärning av trä. Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de tjänster du behöver. AddCut AB erbjuder abrasiv vattenskärning och ren vattenskärning i alla material som exempel i aluminium, rostfritt, plast och gummi.


Vi kan skära i nästan alla material, från stål och sten till glas (ej härdat) och trä, upp till 1mm tjockt. Vi är specialister på vattenskärning, en miljövänlig skärmetod med en rad fördelar som kan användas till alla material och former.


Vi skär med hjälp av naturens kraft. Utöver vattenskärning har vi verkstad med bockning, valsning, klippning, fräsning och.

Vi fräser i både trä, plast och metall. Glowforge kan skära, eller gravera, i en rad olika material som trä, läder, akryl, tyg, kartong. Skärning av alla metalltyper. Praktiskt taget vilken metall eller legering som helst kan skäras med vattenskärning.


Vid vattenskärning uppstår ingen värmepåverkande strukturförändring i kantzonen. Metaller, t ex rostfritt, aluminium. Alla förekommande metaller Sten Plast Gummi Kolfiber Kompositer Kakel Laminat Trä.


Möjlig tjocklek är 2mm. En vattenstråleskärare, även känd som en vattenstråle eller vattenstråle. SKÄRDATA - Material: Stål, plast, aluminium. Funderar på att skaffa en vattenskärare alt.


Finns det sådana maskiner för hobbybruk? En av de stora fördelarna med vattenskärning är att det är en kall bearbetningsmetod som inte ger materialet någon. Skär i alla material: trä, sten, plast, glas, härdat material och alla metaller upp till 2mm. Trä, mjukt gummi, cellplaster och vissa fiberplattor går utmärkt att.


Data vi samlar in är enbart av sådan art och i syfte att kunna använda våra tjänster fullt ut.

Genom att fortsätta använda svåra tjänster från och med den. Exempel på material som går att skära är Rostfritt, aluminium, stål, titan, Sten, trä, glas, koppar, mässing, gummi, plast mm.


Jetstrålen är endast mm. Detta möjliggör fin skärning av mjuka material såsom plast,gummi, trä. Vi har möjlighet att skära i de allra flesta material som t ex: stål, aluminium, rostfritt, glas, trä, plast, gummi och sten. Trä -Plast Vi kan även vattenskära profilrör.


Ring eller maila för offert. I början skar man i första hand i laminerat trä och andra mjuka material, säger Klas Wallström på Waterjet Sweden.


Med den abrasiv vattenskärning kan man bearbeta i princip alla material. Metoder som vattenskärning är populära just för att man slipper onödigt svinn men det betyder ju inte att den alltid är bäst lämpad för varje. Det är den föredragna metoden när de material som skäras är känsliga för höga temperaturer som.


Abrasiv vattenskärning (AVS) är en allt mer utnyttjad teknik för snabb, enkel och automatise. Satsar på vattenskärning i 3D. Med vatten som skärande verktyg slipper man det.


Och vi kan naturligtvis även skära i alla andra material, gummi, trä.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika