Ungdomsmottagningen malmö

Vi finns för dig från år till den dag du fyller år. Besöket kostar inget och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Till ungdomsmottagningarna kan du vända dig fram tills du är år. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år.


Malmös tre ungdomsmottagningar.

Till oss kan du vända dig med dina frågor om livet, relationer, om dig själv och din kropp. Missa inte chansen, boka nu! Du hittar oss mellan Davidshallstorg och Triangeln.


Jag fick min diagnos vestibulit på ungdomsmottagningen i Kristiansta hos en läkare som heter Anders Friman. Klicka på knappen för att snabbt lämna sidan! Om du är under år och har funderingar över kropp och själ kan du vända dig till till ungdomsmottagningen.


Sveriges första mobila ungdomsmottagning har invigts. Youmo är en sajt från UMO.

Ungdomsmottagningen i Göteborg erbjuder regelbundet samtalsgrupper för dig som har blivit utsatt för sexuella övergrepp. Nästa grupp startar i februari. Då både kötider och kompetens kan. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta rådgivningssamtal.


Se hela inslaget om den mobila ungdomsmottagningen här. Barn- och ungdomsmottagningen Barn- och ungdomsmottagningen tar emot barn och ungdomar i åldern 0-år. Ledigt heltidsjobb hos Region Skåne i undefined. Cruitway är en jobbsöktjänst för dig som student eller young professional.


Helt vanlig dag på ungdomsmottagningen. Läs om historia och framtid. Du kan också kontakta ungdomsmottagningen om du är orolig för att ha fått en könssjukdom eller. Tonårsparlören – om ungdomar och alkohol.


För graviditetstester och preventivmedelsrådgivning hänvisar vi till mödrahälsovården och ungdomsmottagningen. Hon hoppas att fler killar ska ta kontakt med ungdomsmottagningen när den nu finns online. Detta kan bero på flera saker.


Missbrukssektionen, Stadsområdesförvaltning Väster.

Unga som söker vård på ungdomsmottagningen på Stora Södergatan får vänta i dagar på att få träffa en barnmorska. Hon har även arbetat på förlossningen, ungdomsmottagningen och på IVF klinik. Over 5million professionals are already on LinkedIn. Jag söker jobb, har ni några tjänster ute?


Hos oss hittar ni 1butiker, food court, fri parkering och mycket mer! Voister är en nyhetssajt med tips, trender och branschens samlade erfarenheter inom it.


Vi skriver och bevakar för alla som har behov att kunna ta del av det. Go to the english startpage. En nyhet från Sverige - Lokala nyheter helt gratis!


Köerna till ungdomsmottagningen i Kungsbacka var oroväckande långa. Väntetiderna kortades betydligt under ett ettårigt projekt. TILL OSS ÄR ALLA VÄLKOMNA!


Det är viktigt för oss att Ni får ett personligt och varmt bemötande. Vårt mål är att Ni ska känna Er trygga hos oss på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika