Måttbeställda plexiglas

Spara en massa pengar här! Köp billigt plexiglas av kvalitet online hos Interglas. Vi förhandlar klart, opalt och färgat plexiglas till riktigt bra priser. Här hittar du även rör och.


Med våra måttanpassade och måttbeställda akrylglas, kan du alltid få glas till din inramning eller tavla.

Läs mer om våra akrylglas här. I PLEXIGLAS -SHOPEN har vi valt att. Passar för affischer, planscher, utskrifter, fotografier och posters. Den har hög motståndskraft mot sol, väder och vind.


Exponeringsprodukter i främst plexiglas med ett stort utbud för inredning förvaring för butik bl. Vet någon var man kan få tag på måttbeställt plexiglas ? Plexiglasplattor från lager i lätthanterliga format.


Genomskinlig skiva i plast.

Vi kapar till enligt önskade mått. Välkommen med din förfrågan! En ram med ett exklusivt utseende i " plexiglas ". Skivorna monteras på vägg med.


Glasklar limfog - perfekt för plexiglas och annan glasklar plast. Klar plastskiva i akryl ( plexiglas ). Vi har ett stort lager av plexiglas 3-mm och okrossbar polycarbonat 2-8mm som täcker både normala och specialarbeten. Tänkte göra en fiffig konstruktion för att barnsäkra en trappa. Böjda båtrutor utföres på beställning.


Halvfabrikat och plastbearbetning i toppklass. Ibland väljer man ett akrylglas eller plexiglas som är det mest kända namnet. Bordsskiva i glas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer. Lagerhämtning av bordsskiva i glas i Stockholm och Malmö.


DET MÅNGSIDIGA GLASMÄSTERIET – Precis som det låter Med bra priser snabb service och hög kvalitet vill vi hjälpa dig som kund. Många av våra beställare är.


Måttet på profilen är 13x13mm Samtliga Basic plexi modeller kommer med fotstöd upp till A4.

Ramarna levereras med plexiglas och. Då alla måttbeställda tavelramar tillverkas när du gör din beställning så gäller inte ångerrätten.


Istället för att läga ut flera tusen på måttbeställda rutor med aluminiumram tänkte jag köpa en polykarbonat som jag sågar till. Plexiform Sweden AB är ett företag med lång erfarenhet av tillverkning av plastprodukter av olika slag. Vi hjälper dig att skapa den optimala produkten. Här kan du beställa ramar i det mått du vill ha och välja vilken list som passar dig bäst.


Utbudet av ramlist är stort och hittar du inte. Våra exklusiva akrylglastavlor sätter verkligen färg på ditt rum. Motivet trycks på exklusivt fotopapper och monteras på baksidan av en 5-10mm tjock akrylglasskiva.


Våra egentillverkade balkongskydd ger din balkong skydd mot sol, vind och insyn om så önskas. Vi anpassar skydden efter dina önskemål, välkommen! Hos K-rauta hittar du tåliga plasttak och tak i plexiglas för ditt uterum, altan eller terrass.


Vi erbjuder prisvärda plasttak från Gop och Prof.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika