Nationaldagsfirande lidingö 2017

Lidingö : Årets nationaldagsfirande börjar som vanligt klockan 11. Nationaldagsfirande på Millesgården i fint väder. Som en final på stadens nationaldagsfirande på Millesgården arrangerades i går en. Det blir traditionsenligt nationaldagsfirande med tal.


Kl uppträder körer och band från Lidingö musikskola. Klassiskt nationaldagsfirande på Skansen innebär flaggtillvekning, folkdans och nationaldagskonsert i närvaro av kungafamiljen.

Bli medlem i Lidingö Hembygdsförening! Medlemsavgiften är 2kronor per person och år eller 3kronor för en familj. I medlemsavgiften ingår fri entré till.


Arrangörsklubbarna IFK Lidingö Friidrott och IFK Lidingö SOK kan summera det 54:e Lidingöloppet. Som vanligt så anordnade Svenska Kyrkan nationaldagsfirande vid Landvetter kyrka på gräsängen vid kapellet. Vi är på plats för att göra reklam för Landvetter. Företagarna Alvesta och Alvesta Rotaryklubb bjuder in till nationaldagsfirande i Hagaparken.


Så blir nationaldagsfirandet i Stockholm.

Lidingö har fantastiska förutsättningar för utflykter och vardagsäventyr. Välkommen till Lidingö stads frågeforum. De cirka 4åskådarna fick njuta av skönsång från Nu.


Tisdagen den juni kl 18. Ur programmet: Fanborg med Hemvärnet. Högtidstal - Ida Brännström. Med Omni får du alltid fördjupning om det som intresserar dig mest.


Samling vid kyrkans östra grind för alla som önskar gå med i processionen. Här kan du ställa frågor och hitta svar om stadens verksamheter. Och nationaldagsfirandet blir allt mer populärt i Sverige. Ludvika firar nationaldagen onsdagen den juni med musik.


Sverige visade sig verkligen från sin bästa sida när medlemmar från Handens och Vendelsös. Vagnsmuseet och Knaparydsstugan. Kaffeservering och korvgrillning.


Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning. Kommentera Avbryt att kommentera.

Kungsbacka kommun nationaldagsfirande på Kungsbacka torg. Laholms kommun hoppas på lika god. Drygt 1medlemmar från SD Blekinge hade samlats på Karlsnäsgården utanför Ronneby för traditionellt svenskt nationaldagsfirande. Hålltider och program kommer här.


Idag presenteras Kungälvs första medborgarlöfte för invånarna. Verksamheter som bör prioriteras. Värmdö firar nationaldagen med en festival i Gustavsbergs hamn.


Temat är lokalproducerat och festivalen bjuder på musik. Här blandas nya aktiviteter och uppträdanden med återkommande. Festigheterna börjar kl 14.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika