Lax pesto grädde

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Lax är hälsosamt och gott. Laga den nyttiga fisken i en krämig rätt med pasta, här finns nämligen en stor variation av olika recept på laxpasta.


Recept på laxpasta med spenat. Löjligt enkel pastarätt där laxen puttrar ihop sig med spenat, grädde och citron.

Låt gästerna vänta på pastan och få den. Servera med pasta, gärna färsk. En go snabb och enkel pastasås med lax, grädde och vitt vin.


Hemgjord laxsås till pasta som tagliatelle, penne, skruvar eller spagetti. Här kommer receptet på en löjligt enkel pastarätt med lax och. Philadelphia färskost 5-dl grädde dl. Rör i citronskal och -saft och grädde och låt koka upp.


Blanda grädde, creme fraiche, pesto, vin och salt.

Häll gräddblandningen över laxen. Rosta under tiden pinjenötterna i en het torr. Gratinerad lax i ugn med pesto fixar man snabbt och enkelt. Du gör så vansinnigt härliga recept.


Just nu äter vi inte efter lchf och då kan det bli lite problem med recepten eftersom det är fet grädde, ost osv. Jag som älskar lax (och pasta och pesto och hela faderullan), måste vi laga en dag tror jag minsann. En snabb och god vardagsfavorit med krämig sås som får lite sötma från honung och syra från lime, perfekta smakkompisar till lax ! Härlig pasta med färsk lax i en krämig sås på grädde, fänkål, dill och en skvätt vitt vin.


Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för. Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version. Du kan använda vilken pesto du vill. Ta fram en ugnssäkerform och lägg den tinade eller färska laxen där.


Värm upp en kastrull med grädde. Laga en läcker sås med lax och broccoli till din nykokta pasta. Detta är både enkelt, gott och snabblagat. Att såsen dessutom är smal är ingen nackdel.

Pasta med lax – så lagar du. När margarinet har smält – häll i grädden, creme fraiche, fiskfond och lite salt och peppar. Koka sedan upp detta under svag.


Tillsätt räkorna i slutet och hetta upp. Laxsåsen gör du under tiden pastan kokar, den är mycket snabb att. Denna laxpasta är sååå god! Jättelätt och snabb att göra och en utmärkt rätt att laga när du ska få barnen att äta fisk.


Skålla, skala och hacka tomaterna. Lika god att servera med potatis, ris eller pasta. Valnötsbakad lax med tagliatelle i grädde och grapesky Evelinas kök.


Det här är mitt absolut bästa “fungerar både till vardag och fest” recept på lax. Grädda i 15–minuter eller tills laxen är klar. Testa gärna denna heta variant med chili.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika