Lax pesto creme fraiche

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. En riktigt god ugnsbakad lax, täckt med en len pesto - och crème fraîche-blandning. Toppa med rostade pinjenötter och servera med pressad potatis, bulgur eller.


Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version. Lättlagad och enkel varmrätt! Hel ugnsbakad lax med smaker av pesto och pinjenötter, mums!


Här hittar du receptet, smaklig måltid! Placera laxen i en smord form. Blanda pesto och crème fraîche. Täck laxen med blandningen.

Häll gräddblandningen över laxen. Rosta under tiden pinjenötterna i en het torr. Pesto och lax är en smakrik kombination, använd färdig pesto eller gör egen. Tina laxbitarna och lägg i oljad ugnsäker form.


Salta och peppra (citronpeppar) laxen. Hacka laxen i tärningar och vänd försiktigt ner i såsen. Laxpasta med pesto och rökt lax är en enkel och god pasta men ändå rätt lyxig. Du kan också ha i en burk creme fraiche för en krämigare sås.


Smördegsinbakad lax med pesto - och fetaostfyllning pesto och sen smulat fetaost över och sen den tinade Laxen ovanpå och. Lax i ugn med creme fraiche. Att tillaga lax i ugn är tacksamt en vardagskväll när familjen skriker efter mat och det gäller att snabbt.


Mosa fetaosten och blanda med crème fraiche och pesto. Fördela ostblandningen i laxsnitten, strö över riven parmesanost och lägg laxen ovanpå risbädden. Creme fraiche och pesto dl creme fraiche msk pesto.


Grädda i 15–minuter eller tills laxen. Recept på lax med rödlök och pesto – gott och enkelt.

Ett krämigt täcke av creme fraiche och fetaost täcker laxen som bakas. Prova någon av dessa enkla såser med creme fraiche – med soltorkade tomater, dragon och citron. Enkelt, gott och snabblagat.


Smaka av med salt och peppar. Det finns färdigriven pepparrot på burk eller tub om du har ­bråttom. Både smaken och pastans gröna färg gör sig väldigt bra tillsammans med den rökta laxen. En god laxrätt som räcker till många är lax med fetaost och pesto.


När den är finfördela blanda ner creme fraiche, pesto. Bred blandningen över den avsvalnade pajbottnen och toppa ned strimlad rökt lax. Dekorera med pesto och färsk dill.


Dagens middag kommer jag definitivt att tilllaga igen. Ugnstekt lax med fetaost och creme fraiche. Strimla laxen och snurra ihop en bit och lägg på varje. Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche PetraN 45.


Här har jag gjort en mycket enkel lax i ugn som går väldigt snabbt att förbereda om man. Vispa ihop creme fraichen med fiskfond och.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika