Kall bearnaisesås

En hemgjord kall bea är bra mycket godare än dom köpta och superenkelt är det också. Hemmagjord kall bearnaisesås, en helt fantastisk kall sås som passar väldigt bra till en bit kött eller kyckling. Utmärkt till grillkvällen. En lättlagad kall bearnaise.


Att göra en egen kall bearnaise går väldigt fort och det blir så mycket godare än dom köpta.

Godaste såsen till grillat som du snabbt rör ihop. Den är verkligen helt makalöst god! På bilden nedan har jag serverat såsen ed potatisbakelser och stekt. Här ska inget smör värmas eller ägg.


Recept på kall béarnaisesås. Enkel kall sås med béarnaisesmak som du gör på minuter. Blanda försiktigt ihop alla ingredienser till såsen.

Ställ kallt en stund och låt mogna. Krämig och god med smak av smör, vinäger och dragon samt persilja och schalottenlök. Passar till fest och gott till kött som oxfilé. Klassisk bearnaisesås som är underbart god.


I det här receptet är momenten något förenklade så du snabbt får ihop din favoritsås. Om du bara följer receptet så är bearnaisesås inte särskilt svår att göra. Prova denna variant på snabb och enkel bearnaise med creme fraiche – en kall, god sås med dragon.


Att göra sin egen bea är inte svårt och blir garanterat ditt godaste tillbehör till din köttbit. Bearnaisesås är ett perfekt tillbehör till grillat och kött. Igår lagade jag min livs första bearnaisesås. Ingredienser till portioner: 2g smör tsk torkad dragon msk.


Tommy Myllymäki visar steg för steg hur du slår en perfekt bearnaise! Spela klippet för att se hur du enklare lyckas. En god liten toast med smak av pepparrot och daragon till buffén.


Låt stå kallt så blir det en go tjock, kall bea!

Med film som visar alla steg. Har ni testat att göra en kall bearnaisesås ? Superenkelt och supergott! På min är såsen klar, och vet ni? Inte ALLS massa smöör som i en vanlig.


Enkelt och gott, en bea smakar lika bra till grillat som till fisken. Här hittar du ett smarrigt recept. Denna bearnaisesås är lätt att lyckas med och fantastiskt god.


Vissa tycker att det är lättare att laga och den blir minst lika god. Kall bearnaise-vitlökssås. Vår kalla bearnaisesås är färdig att använda direkt!


God till alla typer av kött, grillat eller stekt. Prova gärna även till kyckling och som dipp till.


Vet inte om det är jag eller min bror som fått något om bakfoten då jag hävdar att bearnaisesås är en varm sås och brorsan hävdar motsatsen. Här finner du massor av LCHF-recept och annan information om LCHF. Fransk lövbiff med kall bearnaisesås.


Så när samvetet får tala brukar jag röra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika