Jennys matblogg lax pasta

Hejsan, Kikar igenom alla bilder och inlägg, och ser att jag har massor av nya maträtter jag provat som kommer matas ut här nu den närmaste tiden. Kikar förbi med ett litet middagsrecept- detta är en god allt-i-ett- panna som tar lika lång tid att laga, som pastan tar att koka.


Försvinnande god middag som vi. Fredag eftermiddag… och vi ska alldeles snart åka ner till Äventyrsbadet. Han är jätteduktig och kan redan.

Husvakten hade ingen möjlighet att vara hundvakt också, så. Maträtter som man kan slänga ihop på en kvart tjugo minuter gillar jag, detta är en precis sådan 🙂 Jättegod även med kyckling – så gillar du inte lax.


Vi äter mycket fisk hemma, och då främst lax och torsk. Vad kan serveras till denna rätt? Lax är hälsosamt och gott.


Laga den nyttiga fisken i en krämig rätt med pasta, här finns nämligen en stor variation av olika recept på laxpasta. Lika god att servera med potatis, ris eller pasta.

Krämig laxpasta med broccoli ( Jennys Matblogg ) Krämig laxpasta med broccoli. Recipe Pasta Pasta Recipes New Recipes Broccoli. Välkomna in och låt er inspireras. Skär laxen i kuber och lägg ner den i såsen tillsammans med gurka och rädisor.


Jag hade ris istället för pasta ! Taggar: snabbt, vardag, fest, lättlagat, pasta, lax, fisk Lägg till i lista Spara Ändra. Ladda upp bild Dela Tweet Pin it. En snabb och god vardagsfavorit med krämig sås som får lite sötma från honung och syra från lime, perfekta smakkompisar till lax ! Här är ett gott och fräscht recept på lax med bladspenat och pasta.


Italiensk lax med fetaostkräm - Jennys Matblogg. Här kommer receptet på en löjligt enkel pastarätt med lax och citron. Den tar bara tar minuter att slå ihop. En fiskgratäng för personer bitar lax 4gram torskfile 2gram philadelphiaost dl grädde msk.


Pastarecepten kan innehålla varmrökt, färsk eller gravad lax och serveras bland annat med äpple, stenbitsrom eller lime- mums! En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt.

Denna pin hittades av Ellinor Tegemo Nilsson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Kokade en ruskigt god fläskfilegryta häromdagen.


Lite tips till er som inte har bestämt helgmaten än- denna kanske kan vara något. Servera med pasta, ris eller. Löjligt enkel pastarätt där laxen puttrar ihop sig med spenat.


Blanda pastan med såsen och laxen. Laga en läcker sås med lax och broccoli till din nykokta pasta. Detta är både enkelt, gott och snabblagat. Att såsen dessutom är smal är ingen nackdel.


Avnjut en krämig lax - och spenatpasta. Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Tips Stek laxen en liten stund så att den får en härlig yta. Hej igen, Ett litet middagstips till morgondagen för er som inte bestämt er.


En gryta som alla gillade hemma hos oss. Inspirationen hittade jag på arla. Krämig och elegant pasta med sagolik laxsås med räkor. En lyxig måltid toppad med gremolata som sätter extra smak.


Pasta med oxfilé, färska örter, vitlök och svamp. Hennes recept på lax med potatissallad och aioli är en storfavorit hos hennes familj.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika