Hela kändis sverige bakar 2015

Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! I årets uppställning finns bland annat en känd skådespelare, en gladiator, en tankeläsare och enr. Förra året syntes han i ”Biggest loser VIP”.


En musikproducent, en dansare, en gladiator och en fysiker. Hela kändis sverige bakar. Bland årets deltagare finns en mentalist, en läkare, en stylist, enr och.

Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker i hopp om att vinna pengar till. I år tävlar bland andra deckardrottningen Viveca Sten, politiker-veteranen.


Från vänster: Sven Melander, Tony Irving, Viveca Sten, Cecilia ”Zillah” Andrén, Kishti Tomita, Rickard Söderberg. Under fyra veckor kommer de sammanlagt åtta. Men att följa recept visar sig vara svårare än många av dem tror.


Se kändisarna baka de vackraste tårtorna ni någonsin sett! Mitt kök fick en intervju med den lyckliga vinnaren! Och missa inte Alexandras fantastiska.


I årets säsong tävlar bland annat läkaren Mikael ”Doktor Mikael.

Titta på alla sändningar här. Vi har bestämt oss för att varje vecka lägga upp.


Dagens tema är smaker man minns och i paradbaket ska deltagarna bjuda på sina bästa tårtor och variationen på bakverken är stor. I den tekniska utmaningen. Nu ska vi göra en surdegsgrund.


Det är super enkelt och efter du gjort en grund kan du ha den i iv hur länge som helst. Streama via din dator eller våra appar. Prova veckor gratis - utan bindningstid!


Min favorit Rickard vann,värdig vinnare. With Cecilia Andrén, Tilde De Paula, Tony Irving, Sven Melander. Sju nya kändisar har tagit sig till Taxinge slott för att.


Vi ställde några frågor till henne om. Includes an episode list, cast and character list, character guides, gallery, and more. Nu är det kändisar som ställs vid ugnarna och det var inspirerande och kul att se deras bak.


Tycker du om bakverk, desserter och sötsaker? Programmet har premiär den maj kl 20. Hyllningstårtor och degutmaningar. Omelett, bomber, blod och snigel. Jessica Frej och Maria Blohm kommer varje.

Vad blir resultatet om du ställer en dansare, en musikproducent, en gladiator och en fysiker tillsammans med en massa härliga recept i ett kök? Anna från Djursdala blir tv- kändis.


En sjöman, en revisor, en cancerforskare och två gyminstruktörer. Han ville göra glass med hjälp av flytande kväve – och fick grönt ljus.


Deltagarna intar slottet och gör sig redo att sätta i gång. Temat är desserter och det går bra för alla i. Här kan du se tiderna och kanalerna. Där säljer vi blommor och inredning och kryddar det hela med vintage i en.


Hon har lagat mat med kändisar på ovanligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika