Hasp smide

Sveriges största utbud Vi satsar på kvalitet! Välkomna in till vårt stora sortiment.


Nytillverkade traditionella haspar och reglar för enkel och praktisk stängning av dörrar, grindar och luckor. Handsmidd hasp, nytillverkad efter traditionell förlaga. Snygg dörr hasp i smide som du kan sätta i princip var som helst.


Handla online NU eller besök vår 6kvm stora butik i Hässleholm.

Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton. Måttet anger hela haspens längd. När du köper haspar ingår alltid två märlor. Tanken är att märlorna ska vara ganska stora och om det går så böjes de på baksidan av där de sitter.


Beställ För att beställa något är det än så länge enklast att maila eller ringa. Nätbutik är under uppbyggnad. Endast produkt med prisuppgift går att.


Räcken, staket, grindar, specialsmide.

Här hittar du dörrbeslag och andra tillbehör till din dörr. I vårt stora sortiment hittar du bland annat skjutreglar, dörrstopp, haspar och täckskyltar. Få resultat från sökmotorer i en! Klassiska Byggvaror - byggnadsvårdsbutik i Hedemora.


Vi har ett stort sortiment av produkter för byggnadsvår fönsterrenovering och måleri. Hasp, obehandlat smide, stor. Smidd hasp med kringla Hasp, smide. Höjd för fäste cirka mm.


Fästs med skruv eller spik (ingår ej). Köp haspar, kasthake smidigt och bekvämt online på nätet hos OnlineByggvaror. Haspar, kasthake levererat.


Beslag i smide, mässing och förnicklad mässing, nytillverkade efter gamla förlagor. Finns i svartbehandlad och råsmide. En hasp är, som du nog redan vet, en enkel variant av ett lås.


De allra flesta haspar var förr i tiden smidda. När man smider så hettar man upp järn till över. Liten hasp med skruvögla Pris: 1kr Inkl. RAntal: Vänligen välj en produktvariant ovan.

Hakgångjärn m stående blad i smide (par) 630:- BN0Läs mer Köp nu. Vi har över sjuttio olika krokar och haspar och drygt femtio olika knoppar och lådhandtag i butiken i mässing, förnicklad mässing och smide.


Levereras med hasp och två märlor. Grind och portstopp Lokalt tillverkad. Köp SKJUTREGEL MM, SVART SMIDE smidigt och tryggt på nätet hos OnlineByggvaror.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Komplett med märlor för skruvfastsättning. Mungigor Mungiga, rak, mässing.


Ljusstakar och ljushållare Ljusmanschett i mässing. Hitta det bästa inom julbelysning, dekorationsljus och utomhusbelysning för hem och trädgård.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika