Oljetillsats biltema

Oljetillsats biltema

Det här är en effektiv oljetillsats som förbättrar motoroljans smörjegenskaper och ger högre oljetryck, mindre slitage. Biltema -katalogen Bläddra här Om Biltema. Vi erbjuder ett brett sortiment av oljetillsatser. Snabb hemleverans Fri frakt till butik.


Köp oljetillsatser online hos Autoexperten! Tjock olja är bäst för en sliten motor, men det kan också kosta skjortan om du vill ha 0Wracingolja, så satsa på 5Whelsyntet från t ex biltema eller. Stoppar läckage vid tätningar och packningar som beror på motorns slitage och åldrande. Kan användas i ALLA bension- och dieselmotorer som använder.


En fråga som säkert passar i flera kategorier, men vad anser ni allmänt och rent erfarenhetsmässigt om sk "oljeadditiver" för att stoppa oljeläckage på både. Effektiv oljetillsats som förbättrar motor- och växellådsoljans smörjegenskaper. En kille på verkstan sa att det fanns nån oljetillsats som man kunde hälla i för att få tyst på knackningar. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning i motor och växellåda.


Välkommen till oss på Jula! Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten. Snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser, inget strul.


På vardagar svarar Vi Bilägare på läsarfrågor om bilar och trafik. FRÅGA: Det finns bensintillsatser att köpa. Motorslitageskydd av avancerad keramisk oljetillsats. DÄREMOT - har jag under många många år kört med högkvalitativ motorolja även i bilar som kanske bara varit.


Oljetillsats biltema

Köpte mig en pava oljetillsats på Hansen Racing igår, då min stackars Ford har en lite småmuggig ventiltätning på vänster hand. Sitter en Chevrolet 3i den. STP Oljetillsats för växellåda är ett mineraloljebaserat tillsatsämne som är utformat för att smörja svåråtkomliga områden, inklusive växellådor.


Hej, har en motorteknisk fråga: När bilen har stått ett tag och motorn är riktigt kall så hör man tydligt ventilknack från motorn tills den är varm. Det Jag undrar är om det kan vara skadligt för motorn på något sätt att hälla i denna oljetillsats ? Köp Omega smörjmedel och tillsatser för maximalt skydd och funktion på maskiner och fordon.


Vi på AD har en filosofi: att sätta människor först. För i slutändan är det du som ska kunna njuta av varje mil som du tillbringar bakom ratten. Demonstration av oljetillsats - PowerUp. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. OMEGA är ledande inom smörjmedel både till fordon och maskiner.


Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil. Eller motorcyklar, mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Vinnaren på vår utlottning är dragen!


Vi har nu dragit vinnaren av utlottningen ifrån Lastbilsmässan. Vi drog nu under veckan vinnaren av den utlottning vi hade. Låga priser och snabba leveranser!


Oljetillsats biltema

Kanske finns nån super-special oljetillsats som påstås funka men det är inget som jag skulle hälla i då min erfarenhet av oljetillsatser är att dom förstör. Tack för svaren, inte direkt klokare dock. Guardian kg som skall räcka till båtar 5-7m.


Cera Tec är en högteknologisk oljetillsats som innehåller mikroskopiska keramikpartiklar. Partiklarna skyddar motorn och reducerar friktionen.


Tänkte bara lägga in ett tips på en oljetillsats som verkligen funkar. Köp motorolja online hos Autoexperten! Såg idag att swedol säljer en liten flaska med så kallat Seal saver.


Har ju lite små dropp på H7an o de kanske blir bättre av den där. Köper man sedan hokus-pokus oljetillsats. Om du vill ha motorolja till din trackdaybil.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika