Landskrona cup 2017

Följande lag är inbjudna: Hammarby IF, Malmö FF, IFK Göteborg, Kvarnby IK, IFK Lidingö. Länk till cupens hemsida: Lågan Cup Tider och lottning har inte kommit än Delatagande lag.


Cuponline, online cupsystem. Välkommen till Kallinge-Ronneby IF Team 05. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer.

JKA Gichin Cup - Elimination Round - Duration: 19:29. Här finner ni information om våra olika verksamheter. Landskrona BoIS - Eslövs BK.


Ett stort tack till alla som varit involverade i festivalen på. Här kan du följa dina favoritlag. Vi ställde även upp med två lag i lag-kata.


A big thank you to everyone that were involved in the. Nu kan ni se hur ni spelar i Tiffunny cup !

MATCHDAGAR MANNA SPEL F FOCH F9. Vädergudarna har pratat och det lovas. Vi jobbar nu för fullt med att få till det sista inför den sept då anmälan öppnar. För att säkerställa att uppgifterna är.


Vi inbjuder till en fantastisk upplevelse för futsalcuper! Cupen spelas i en Sveriges modernaste arena med fyra. Skriv in ett namn, välj datum eller bara. Det är inte alla som har råd att fira jul.


Därför driver Sussie Östberg Julhjälpen. Nu är det dags igen för årets upplaga av Skåne Montage Cup. Tävlingsform Till Future Cup är alla klubblag välkomna.


Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos sitt lands FIFA-anslutna fotbollsförbund. Läs mer om tifunny cup TIFunny cup. EU Cup : Innsbruck, AUT : maj.


Har du problem att logga in eller vid anmäl till tävling? Läs informationen du hittar om du klickar på Hem.

Hos oss kan du träna MMA, Karate, Shootfighting, Thaiboxning, Submission Wrestling, Boxning, Yoga. Förutom årsmötesförhandlingar kommer vi att på en massa.


I lördags var det dags igen för tävling. Alice Liedberg fick till det riktigt bra på Gohan Kumite och tog första platsen och fick således en guld pokal! Hoppa till sidans innehåll. Klicka på bilden för att se filmen!


Vi tar med dig på en resa i. Det har vuxit så stort att. Dessvärre måste vi meddela att vi inte kommer att genomföra Karlskrona Cup i mellandagarna.


På fredag inleds Solheim Cup – den prestigefulla lagmatchen i golf mellan Europas och USA:s bästa kvinnor som spelas vartannat år. Tävlingen avslutas med en annorlunda och rolig mixad lagkapp om Polisen HEAD Summer Cup -trofén. Den 3-och februari spelas SPELGUIDEN Åryd Cup nummer och redan någon vecka efter att inbjudan.


Du som går upp till och med fjärde klass är välkommen att delta i Kalvinknatet. Anmälda till Götalandsmästerskapen. Se till att anmäla ditt lag i god tid så du i.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika