Varmrökt lax tillbehör

Se alla erbjudanden och köp nu! Skrubba och koka potatisen. Vad ska man servera till laxen ? Här hittar du enkla tillbehör till lax som passar såväl vardags som fest.


Varmrökt lax med romsås med kokt potatis och citron.

Förslag på tillbehör är sallad med babyspenat, cocktailtomater samt avokado. En god enkel sommarlunch eller. Jag ska ha familjen här på varmrökt lax på lördag, för att fira en släktings födelsedag.


Jag tycker att laxen i sig är ljuvligt god men jag funderar på om. Perfekt mat när man är många. Bjud laxen kall med sina goda tillbehör : ishavsaioli, pepparrotssås, dillkokt potatis, marinerade.


Underbart god varmrökt lax med ugnsstekt färskpotatis och läckra såser.

Bruschetta med varmrökt lax. Paj med varmrökt lax och sparris. Vilka tillbehör och sås tycker ni är godast till?


Har man en smakrik rökt lax, så tycker jag man ska göra laxen till hjälten i. Här med kall creme fraiche-sås med dill, citron, kokt delikatesspotatis och tomat- samt grönsallad. Receptet är från: Inspiration. Ut på stan och köp en bit varmrökt lax och servera den med örtkryddad romsås och god potatis. Laxen, rosa och mil går hem hos hela familjen!


Vill du äta en god och nyttig middag? Här finns mängder av laxrecept - från krämig laxpasta till lax i ugn. Kallrökt lax med tillbehör – gör så här: Skala och dela palsternackan i bitar.


Blanda till gräddmjölken och koka palsternackan mjuk i den. Kombon är såååå god och verkligen sommar. Ris smaksatt med dill, dijonsenap och lök blir basen i dessa välsmakande tillbehör.


Svep in fisken i folie och lägg in den mitt i ugnen ca minuter.

Gör under tiden strösslet. Denna lax är en suverän och ofattbart enkel bjudrätt! Värm laxen i ugnen och servera med den läckra såsen och kokt potatis. Vägga Rökeri varmrökt laxfiléer 500g färskpotatis, kokt 300g kokta ärter Grön bladsallad.


Sallad med varmrökt lax och dillmajonnäs – fräscht! Tillbehör ⭐️ Det stora Matäventyret 📗 ☘️.


Därför ska ni ikväll få det enkla receptet på en kall hjortronsås att äta till varmrökt lax, oberoende om ni rökt den själva eller köpt den i affären. Färskpotatissallad med kraftig senapssås och varmrökt lax blir en middag som snabbt går åt.


En härlig rätt att äta ute på en solig balkong. Något som alltid gått hem i vårt kök när det ska gå extra snabbt är en bit varmrökt. Kall sås till varmrökt lax 91. Serveras med vitlöksdressing.


Brömsebro Rökeri gör en alldeles underbart god varmrökt lax, så har ni vägarna förbi där så passa på. Här finner du massor av LCHF-recept och annan information om LCHF.


Färsk bladspenat som tillbehör till fisk är alltid gott.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika