Serveringsbräda

På Boligheter väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av. En bräda i trä är både praktiskt och snyggt.


Designad inredning, köksknivar, matberedare och presenter. Hos Addelundbergs hittar du inredning för kök och hem.

Kvalitetsprodukter till låga priser. Serveringsbräda i marmor, Coline. Marmorbricka som passar vid servering av plockmat, tapas, ost etc.


Snygg att servera exempelvis ost och kex på, men går lika. Charmig serveringsbräda i form av en fisk, gör sig lika bra som skärbräda. Fiskens fena funkar som handtag och framtill finns en avtagbar ögla i läder för.


Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll.

Välkommen in i våra butiker. Abstrakt Reklam är er kompletta leverantör av företagsreklam - Kolla alltid med oss - Ingen ska slå. Path serveringsbräda från dansk Tivoli har en lekfull design tillverkad i ek. En elegant och funktionell serveringsbräda i akacia från Mannerströms.


Tack vare brädans gummifötter som den står på blir den mycket stabil på köksbänken. Rejäl serveringsbräda, hela 70x30cm stor! Liten marmorbräda som passar perfekt som en serveringsbräda.


Har ett snyggt handtag som gör brädan enkel att förflytta. MANNERSTRÖMS SERVERINGSBRÄDA 598. Stiliga serveringsbrädor av trä till tapas, ostar och andra tilltugg. Graverad med namn eller text.


Elegant och trendig uppläggningsbräda som blir en snygg inredningsdetalj i köket och på middagsbordet. Brädan är stor och passar. En skär- och serveringsbräda i odlad teak. Handtaget gör den enkel att greppa.


Läs mer och beställ Pallet serveringsbräda björk vintage 20x12xfrån APS.

Denna serveringsbräda i trä är utmärkt för brö dip, antipasti, tapas eller någon form av mat som är avsedd att dela. Skärbrädan har ett praktiskt handtag som gör den.


Fyll denna vackra naturliga akaciebräda med läckerheter, tag med den till bordet och låt alla ta för sig. Marble serveringsbräda från House Doctor är gjord av grön marmor.


Plattan har ett fint grafiskt tryck som ger en dekorativ och vacker touch. Ytan har tillkommit med hjälp av gamla linnetyger och allt är handgjort och handmålat. Kan användas till servering av antipasti rätter och andra slags pålägg. Vi är specialiserade inom vin, vinglas och vintillbehör.


Snygg serveringsbräda i olivträ med läderstropp från Bastian. Använd som ostbricka till kallskuret eller servera något annat gott. En vacker skiva i polerad marmor.


Stor och gedigen skär- och serveringsbräda i odlad teak. Passa på att köpa Master Class serveringsbräda acaciaträ hos oss på Kitcha där vi älskar matlagning.


Den vackra serveringsbräda n från danska Andersen Furniture är tillverkad i massivt ekträ som ger en rustik och lyxig känsla, och har ett praktiskt handtag som.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika