Pestolax i ugn

Vi har ugnar till röda priser och erbjuder fri frakt i hela landet! Massor av badrumsprodukter. Ljuvligt fräsch pestolax som serveras med fluffigt potatismos, krispiga sockerärter och syrlig citron!


Laxen fylls med pesto och tillagas i ugn vilket ger den en. Pesto och lax är en smakrik kombination, använd färdig pesto eller gör egen. Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Gratinerad lax i ugn med pesto fixar man snabbt och enkelt. Tillbehör: Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Pestolax : hel laxsida eller styckefrysta filéer om man så önskar.


Lägg laxen med skinnsidan ner på bakpapper eller i en oljad ugnsform. Bred pesto på fisken, salta och peppra. Stek fisken i ugnen på ganska hög värme – 200.


Stek i ugnen i cirka minuter för rosa kärna och minuter för helt genomstekt. Här hittar du alla Tastelines recept med lax i ugn !

Blanda grädde, creme fraiche, pesto, vin och salt. Rosta under tiden pinjenötterna i en het torr. Häll gräddblandningen över laxen. Värm ugnen till 2grader. Skölj och ansa grönsakerna. Smörj en långpanna och lägg i alla grönsaker på ena halvan i. Nu ska ni få ta del av min paradrätt. Som relativt ny i köket så blir det lätt så att jag hittar en rätt som jag kan hantera och så kör jag på den. Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.


Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version. Strö över skivade tomater. Tillaga i ugnen tills laxen är klar, ca minuter. Vilken miss… Glömde ta kort på dagens middag, men ni får ett recept iallafall.


Skär en djup ficka i laxbitarna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Fördela peston i fisken och strö över ost.


Ett juligt och underbart gott recept på pestolax med ugnsgratinerade rödbetor, grönkål och fetaost. Något av det bästa jag lagat! Ca min i ugn, 2grader.

Ugnsbakad pestolax med varm morot och avocadosallad. Servera gärna med pressad potatis. En lättlagad ugnslax med pestoröra och gröna grönsaker. Portioner : Förberedelsetid : minuter Totaltid : minuter Ingredienser saften av en.


Dagens middagstips är denna underbara pestolax. Milda men urgoda smaker som kommer gå hem i alla åldrar! Gör så här: Lägg lax i form, bred grön pesto över, strö över riven ost.


I ugnen 1Grader, minuter. Sätt ugnen på 1grader (varmluft). Ta fram en plåt (täck med bakplåtspapper eller stålfolie) och lägger upp filéerna på den Bre över peston som ett.


Detta är en kort animation om hur man lagar Pestolax med rotfrukt i ugn.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika