Stenhuggeri skogskyrkogården

Vi hjälper dig i val av gravsten. Vårt kontor, verkstad och stora utställning av gravstenar hittar du precis utanför muren vid Skogskyrkogården i Stockholm, infart Skarpnäck vid området Pungpinan. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor.


Gravvård där allt ingår för att ni ska känna er trygga med era önskemål. Få priser på gravvårdar och gravstenar genom en kostnadsfri offert här. Se vårt stora utbud av breda och låga gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Att hugga i sten är en gammal tradition och vi på Dahlströms Gravvårdar försöker både bibehålla. Stenhuggeri Vi kan forma stenen efter kundens egen mall. Här kan du se bilder på olika gravstenar.


Stenhuggeri skogskyrkogården

Vi tillverkar alla gravstenar i nordiska stenmaterial i vår egen verkstad. Han är stenhuggare och gör gravstenar i sitt lilla stenhuggeri vid Skogskyrkogården. Förr låg här fyra stycken gravstenstillverkare på ra. I Enskede finns vi precis vid Skogskyrkogården och Sandsborgs kyrkogård.


Stenhuggeri skogskyrkogården

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Vårt perfekta läge gör att vi är Skogskyrkogårdens närmsta gravsten. Vi levererar gravstenar i hela Sverige. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål.


Stenhuggeri skogskyrkogården

Stenbolaget är Sveriges största återförsäljare av natursten och betong till hem och trädgård. Hos oss hittar du allt till din nya uteplats eller garageuppfart. På vårt stenhuggeri i Täby utanför Stockholm utför vi allt arbete i vår verkstad. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Korset är gjort av norsk labradorit och stenen i fågelbadet är en ametist.


Den står på Skogskyrkogården, kvarter e. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Med ett stort närverk av svenska och utländska leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid kan vi leverera gravstenar till. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er.


En dag får Kalle besök av Ove Olin so m har ett stenhuggeri vid Skogskyrkogården. Han är livrädd efter att ha hittat en gravsten med sitt eget namn på. Gravstenar, bänkskivor, fönsterbänkar, fotostenar m. Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten.


Kyrkan har nu lagt ner över 2gravstenar på skogskyrkogården. Till slut fick de tag på en stenhuggare själva, nämligen Hambergs stenhuggeri. Varje människa är unik och dess minne är alltid värt att bevaras.


Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. För att åtgärda lösa gravstenar måste gravrättsinnehavaren själv kontakta ett stenhuggeri.


Har du ett eget förslag så skicka det till oss, Vi designar nya stenar efter dina önskemål kostnadsfritt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika