Lax med fetaoströra

Ugnsbakad lax med fetaost. Tips: Tycker man inte om örtkryddorna i receptet. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form.


Blanda creme fraiche, fetaost, salt, peppar och örter till en smet och bred över laxen. Har helt glömt bort att tipsa om den här goda laxen.


Nu har jag ingen bättre bild än den här - där laxen precis åkte in i ugnen.

Det föreställer laxfiléer. Röran med oliver, fetaost och soltorkade tomater får skjuts i smaken av vitlök och citron. Den här gången gjorde jag en fetaoströra och bredde på och tillagade i ugnen.


Gott och enkelt recept på lax med fetaost. Gör detta om ni älskar ost som jag. Lax i alla olika former är ett säkert kort när det gäller middagar.


Här gör vi en med fyllning av fetaost och vitlök. Lax med soltorkade tomater och fetaost recept, här hittar du 1Lax med soltorkade tomater och fetaost recept, t.

Lax är ingen favorit hos mig så jag tycker om recept med sådant som tar bort laxsmaken och denna är en sådan rätt. Tror att receptet är från Viktväktarna. Receptet har dessutom lågt GI.


En obeskrivligt god lax, som steks under ett täcke av kvarg, fetaost och rosmarin. Servera din lax med de ugnsbakade grönsakerna av potatis, squash och paprika samt. Hej, jag har sålt två stolar som vi haft hemma via en köp och säljsajt på facebook. Swich sa det så var de sålda.


Perfekt – enkelt och de kom hem hit och. Servera med sallad eller potatissallad och en krämig fetaoströra på matyoghurt, fetaost och olivolja. Mosa fetaost tillsammans med turkiskt yoghurt eller annat crème fraich-liknande vad du föredrar.


Snabbstekt fiskbit med en gudomlig röra intill. Jag tycker mer och mer om fisk. I söndags gjorde jag en röra på creme fraiche. Medan potatisen tillagas i mikron mosar man ihop en god fetaoströra.


Varmrökt lax med citronpeppar. Fetaoströra med citron – blanda crème. Denna goda fetaoströran bjöd våra sommargrannar oss på till grillat och den har blivit en riktig favorit.

Går att variera på många olika sätt och är väldigt. Barnen tyckte också om det så det här blir en favorit som jag kommer att laga många gånger.


Fräsch och nyttig rätt med sesampanerad lax. Servera laxen tillsammans med haricotsvertssalladen och en klick keso- och fetaoströra. En riktigt god fetaoströra som passar utmärkt till köttfärsbiffar och supergod till allt grillat på sommaren.


Lättlagad lax i ugn med krämig fetaoströra som inkluderar oliver, soltorkade tomater och färska örter. Ett snabbt och gott sätt att slänga ihop en rätt med lax Har man inga andra tillbehör så funkar ju alltid ett par kokta ägg och några smörklickar.


Chili con carne på vita bönor med glödhoppor och fetaoströra. Här bjuder vi på Madeleine Rybecks grillmeny med recept för grillad laxsida med potatis, fetaoströra och tomatsalsa.


Pensla laxen med olja och krydda med salt och peppar. Tillaga laxen mitt i ugnen till en. Lax i ugn med spenat, grädde och parmesan Lax som tillagar sig helt själv i ugnen på minuter. Superenkelt och supergott.


Att lyckas med lax i ugn är enkelt och kan varieras i det oändliga. Här har vi därför samlat våra bästa recept på lax i ugn. Inlägg om fetaoströra skrivna av. Idag får du en riktigt god röra som passar fint till Spröda frökex med nässla eller till.


Snabba snittar med lax, rädisa och sparris Köket. Petits choux med Kalixlöjrom, rödlök och dill Catarina König.


Här hittar du rätt grader, tid och innertemperatur för att servera perfekt tillagad lax.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika