Planhyvlad teak

Liknande träslag: Yang, iroko, afrormosia. Teak finns i flera länder i Sydostasien, den. Calexico Wood är ett företag som specialiserat sig på träprodukter som inte är så vanliga i detaljhandeln.


Erlandson Trade handlar och sljer. Används till allt inom träbeklädna utfyllna möbler, inredning, ramar och dyl.

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Planhyvlad Ek, obehandlad.


Teaklister till båtbyggeri som decking och inredning. Teak som massivträ till faner, möbler, trall, sniderier och inredningsdetaljer. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Varianter som matchar dina val: Pris.


Visa ytterligare Visa färre.

Rent spontant inte tunnare än mm och absolut med urfräst spår. Sen behöver du ju lite planhyvlad teak till ramar. Teak är det vanligaste träslaget, trots alla diskussioner om miljö och etiska hänsyn.


Det beror dels på tradition, dels på att det är ett hållbart träslag. Mahogny, afrikansk, okantad. Här ser vi en betongpelare som fått en lite lätt smekning av planhyvlad björk. Träslag: Asp, ask, ek, björk.


PLANHYVLAD TEAK 5xmm Metervara. Med tiden får teak - och jarrahmöblerna en vacker grå ton om du inte oljar in dem med jämna mellanrum. Till teakmöbler finns också speciella oljor. Teak Prima: x 1mm: Teak Prima: x 1mm: Teak Prima: x 1mm: VALNÖT AMERIKANSK.


Teak 9x- Teak Thalftikt 21xAl A, Asp A. Vanligt råplan och Tryckimpregnerat virke. Däcksribb i teak, 12xmm med fals.


Avvikande dimensioner: Har ni behov av andra dimensioner än de som finns i vårt sortiment har vi möjlighet att ta fram dessa. Exaktkapningar: Vet ni att era kunder.

Bland våra kunder inom den träbearbetande industrin finns båtbyggare och inredningsföretag, kökstillverkare och listhyvlerier, möbeltillverkare och. Tänkte tillverka en plakett som minnesgåva till en kollega som går i pension. Feta träslag så teak och trä med fuktighet upp till 15%.


Skivmaterial till slöjden. Slöjdverktyg och tillbehör. Blir minst lika bra (eller bättre) än att köpa planhyvlad björk. Inget rum är komplett utan lister.


Tectona grandis Färgen på teak varierar ofta med växtplatsen. Hos oss hittar du en mängd olika listverk för just ditt projekt. Eklackad Eklaserad Teak Bok -Lackad Furu. Ca 15st, olika mått och storlekar.


Vi valde planhyvlad granpanel till taket, samma panel.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika