Omega oljetillsats växellåda

När det gäller "2-3á handsuppg" så vet jag en bekant som "Slick 50" behandlade växellådan på sin SAAB pga av långvarigt. Växelolja för manuella växellådor.


System som ytterligare förbättrar driftsäkerhet och prestandan i motorer, växellådor, hydraulik, skärande bearbetning osv. Omega har bland de bästa fetter och.


Det här är en effektiv oljetillsats som förbättrar motoroljans smörjegenskaper och ger högre oljetryck, mindre slitage.

Stoppar läckage vid tätningar och packningar som beror på motorns slitage och åldrande. Kan användas i ALLA bension- och dieselmotorer som använder. Har använt en olja till min växellåda som heter omega 690.


Det Jag undrar är om det kan vara skadligt för motorn på något sätt att hälla i denna oljetillsats. Till exempel man vill behandla en växellåda med liters oljevolym behöver du pumpslag xvilket resulterar i pumpslag.


Handla dina bildelar online! Köp oljetillsats och mycket mer - snabb och pålitlig leverans inom timmar.

Wynn´s Automatic Transmission Treatment oljetillsats för. När jag kör lite längre turer så blir lådan överhettad och jag får felmeddelande att växellåda. FÖRDELAR MED POWER UP OIL ADDITIVE – OLJETILLSATS. Flaggskeppet som väcker både avund och stolthet.


Motor tillsatser som skyddar motor och oljan. Bästa oljetillsatser från JLM till motor. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning i motor och växellåda.


Välkommen till oss på Jula! Effektiv oljetillsats som förbättrar motor- och växellådsoljans smörjegenskaper. Oljetillsats från STP, tjockar upp oljan lite och slitna motorer går lite. ORION 2Tätningsrekonditionerare Orion 2är en ny typ av smörjmedel utformad för att smörja, skydda och förlänga livslängden hos alla typer av tätningar.


Köpte mig en pava oljetillsats på Hansen Racing igår. Red Line Seal Saver oljetillsats för alla oljor.


Kanske finns nån super-special oljetillsats som påstås funka men det är inget som jag skulle hälla i då. Tänkte bara lägga in ett tips på en oljetillsats som.


Jag har haft problem med att ibland växlade min bil hårt och ett vinande ljud kom från växellådan.

Engine Treatment Concentrate. En kille på verkstan sa att det fanns nån oljetillsats som man kunde hälla i för att få tyst. Den har en kombinerad växellåda och hydrauloljetank på typ 50L.


I vänta på byggstart läste jag åter igenom byggtråden för Neozeven. I min naivitet trodde jag att. Vi erbjuder automatväxellådor, manuella växellådor, DSG- växellådor, CVT- växellådor, slutväxlar och fördelningsdosor till personbilar och lätta lastbilar.


Vi på Hellsten växellådor AB har sedan början av 80-talet drivit specialistverksamhet inom växellådor och automatlådor och vi har under åren etablerat oss som. Utför därefter en vanlig oljeservice eller spolning. Hjälper till att skydda de första kritiska minutrarna.


Ett MÅSTE för ett bra resultat. En förpackning räcker till en växellåda Passar till alla växellådsoljor för manuella växellådor, slutväxlar och. Lubegard Gear Fluid Protectant.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika