Labrador brun

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. För närvarande består hundflocken av två pudlar och tre bruna labradorer. Hon har haft valpkullar.


Läs mer om hundrasen labrador retriever. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler.

Labrador retriever är en hundras från Storbritannien. Där svart är den vanligaste färgen och brun den minst vanliga. Jaktavlad labrador baserar sig enbart på valpkullens stamtavla, ej meriter. ANGEL är nu parad med Conrad från Danmark.


Valpar väntas veckan före jul med leverans i mitten på februari. Färgen är enfärgat svart, brun.


Min målsättning med avelsarbetet är att föda upp friska, sunda och rastypiska hundar med mycket fart och arbetsglädje likväl som att de blir fantastiska. Vi letar efter en labrador hane brun och undrar om ni har en till salu ?

Om så skulle vi vilja komma och titta på denna omgående. En typisk labrador ser ut som en labrador. Vi söker just nu en brun labrador.


Jag, Britt-Marie, min man Göran bor i Tolgs Nöbbele mitt i vackra Småland på en liten gård. Vi har ungefär tre mil till Växjö. Vi kompletterar varandra vad. Information: Arbejdslinjer.


Odin er en dygtig jagt- og prøvehund. Rosa passion er nosework, hvor hun på kort tid har vist gode resultater. Brun labrador han tilbydes til avl, Super jagt og familie hun tilbydes til avl.


Joey er muskuløs hanhun på kg, og med en skulder højde på cm. Lär dig mer om labradoren! Utseende: Kompakt byggd med bred och djup bröstkorg. Mankhöjd för hanar är cirka 56.


Ensfarvet sort, gul eller brun. Den tog imod korkflyderne. Med hjälp av ett A-batterie ser hunden ut att andas, ryggen hävs i jämn rytm. Valpen levereras i en fin bärbar pappersbox.

Intresset för denna kull har varit stort och alla har fått sina nya familjer! Vi är en kennel som specialiserat oss på uppfödning av renrasiga labradorer. Il faut prendre en compte son poids, son alimentation, son activité sportive et ses antécédents médicaux. Rasen avlas med olika målsättningar.


En del av uppfödarna prioriterar jakt egenskaperna. Der kan betales med: Dankort, VISA, VISA. Snäll och glad familjehund! Men det är inga jaktlabradorer för det.


Sovande djur från Perfect Petzzz, andas och låter som riktiga hundvalpar och kattungar. Otroligt söta och verklighetstrogna.


La joie de vivre est sans nul doute ce qui définit le mieux le labrador. Il est de nature soumise et aime passionnément travailler.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika