Betongkrok

Perfekta vid upphängning av tavlor och dylikt. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Istället spikade jag upp en sådan där betongkrok ni vet. På denna har jag nu hängt min fina tavla!


I åtta år har hon arbetat med sin.

Paulina Kolm har tagit fram en betongkrok som inte kräver borrning. Hur mycket vikt håller den för? För tyngre saker ska man borra och skruva som vanligt. Då jag ska hänga upp tavlor så är betongen för hård.


Nu sätter jag upp en sista betongkrok och på den placerar jag en liten lätt tavla som täcker hela skiten. Hard Wall Picture Hooks är riktiga betongkrok ar av lite högre kvalité. Tillverkade av nylon med stift av härdat stål för att kunna användas på betongväggar.


Den klassiska tavelkroken är en svensk uppfinning som funnits på marknaden sedan 60-talet – och som sett i princip likadan ut sedan dess!

Monteras i betong (invändigt montage i tak eller vägg). Plugg tillverkad i polypropylen med infälld mutter i stål. Enkel att montera, kroken är förmonterad i. Hitta tillverkare, återförsäljare och butiker för att köpa betongkrok till tak och vägg. Alltid bra priser på Betongspik hos Bygghemma.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Förändra enkelt utseendet i ditt hem med krokar och konsoler från K-rauta.


Betongkrok funkar bra sålänge de inte är en överdrivet stor tavla. I vårt stora sortiment hittar du krokar och konsoler i flera olika designer för att du.


Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina.


Hej, Har inga krockar i taket och behöver sätt upp krokar så att jag kan sätta upp lampor men vill inte att lampan remmare ner jag kolla lite på Flashback så. XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige.


Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största. Biltema – för en rikare fritid! Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Vår kundtjänst är till för dig och är öppen måndag-fredag 8.

Vi hjälper dig gärna med frågor gällande ditt köp, leverans. Gjut en betongkrok att hänga på väggen. Töm glödlampan och fyll med betong och en rejäl skruv.


När det torkat krossar du glaset och skruvar upp på väggen! Vi erbjuder ett komplett sortiment av tavelupphängningssystem som gör att du kan hänga dina tavlor snabbt och lätt i alla miljöer. I över 2år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar med kvalitet och säkerhet som ledstjärnor. Hitta återförsäljare och butiker för att köpa tavelhängare, betongkrok, tavelhängarlist, xb krok mm.


Kram webbshop och butik i stockholm säljer galleriskenor och tavelhängningssystem. En av sveriges största leverantör för glasmästare. Tillbehör som Smp kitt, silikon, räcken, glaslyftare, skjutdörrar, fastglas, skyddskkäder,, Mätverktyg. Kläm fast affischen upp- och nedtill i de dubbla listerna och häng upp.


Hur får man upp de smidigast?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika