Ruccolapesto solrosfrön

Tänk er den smakrika ruccolan med milda solrosfrön, olivolja och citron. Så god tillsammans med zucchinipasta. En mognare och lite mer chunky. Billigt, gott och nyttigt.


Pesto med solrosfrön istället för dyra pinjenötter. Fungerar också med valnötter och mandel. Tack för inspirationen på denna goda ruccolapesto. Jag har också gjort peston men med solrosfrön vilket är billigare och lika gott.


Vanlig pesto innehåller nötter, men här är de utbytta mot solroskärnor. Dessutom är rucola den främsta smaksättaren. Funkar till pasta och fisk. Pepprig ruccolapesto - Ekebacka.


Här en pepprig variant med ruccola, rostade solrosfrön och västerbotten. En god och hemlagad pesto är riktigt gott och passar såväl till pastan som till sommarens grillmat. Här finner du lite annorlunda recept.


Tillsätt olivoljan, solrosfrön, salt, vit balsamvinäger, honung och blanda. Tillsätt 150g riven västerbottenost och saften från en halv citron. Det tror jag att fler än jag håller med om. Olyckligtvis så är det dock ganska dyrt om man ska köra fullt ut på originalingredienserna.


Här om dagen gjorde jag en riktigt god pesto som innehåller rostade solrosfrön istället för pinjenötter och ruccola i stället för basilika. Somrig potatissallad med ruccolapesto. Kör ruccoloa, solrosfrön, olivolja, vitlök i en mixer.


Lägg till mer olja om du vill ha en rinnigare pesto. Grillad zucchinisallad med ruccolapesto. Ev extra pinjenötter, solrosfrön eller hackad mandel att strö över. Hasselnöt- och ruccolapesto.


Testa den här krämiga peston! Supergod till pasta och enkel att göra. Receptet på vår läckra pesto och mer inspiration finner du på Tasteline såklart.


Spana även in vår pumpapesto, ruccolapesto. Ruccolapesto med solrosfrön. Ange din e-postadress för att ta emot meddelanden om nya inlägg och veckomenyer via e-post.


Ruccolapesto solrosfrön

Skaldjurspaella med hela räkor. I stället för att förvälla och frysa in kan du göra ruccolapesto ! Blanda följande ingredienser i. Bred ruccolapesto på en brödskiva och varva sedan.


Ruccolapesto solrosfrön

En annan god pesto är min ruccolapesto med citron och parmesan också den är. Så kan du använda den som spenat sen! Att göra sin egen pesto är gott och enkelt.


Den här gången blev det ruccola istället för den klassiska basilikan. Om jag fick välja en enda råvara att äta resten av livet, skulle jag inte tveka en sekund. Och det jag älskar nästan. Läckert tillbehör till kött eller fågel.


Ruccolapesto solrosfrön

Bakfickans italienska vårbrunch. MATTALIBANEN - Ekologisk mat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika