Färgad plast på rulle

Kapas från 123cm bred rulle. Standardfärger självhäftande vinylfolie är genomgående färgad och kan då även användas på insidan av.


Folien kan användas för dekoration av fönster, eller andra ställen där transparent färgad folie kan ge en häftig effekt. Vi har ett brett utbud av plastskivor och plastremsor på rulle. Transparent cellofan på rulle för t.

Platta, självhäftande ögon i klara färger. Blandade former, storlekar och färger.


Vi har plastband av bra kvalitet på rulle i olika färger som är perfekta att använda till dekoration, pyssel, tillverkning av mattor. Jag letar efter färgad, transparent plast i ungefär samma tjocklek som de lite tjockare. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare. Miljövänlig transparent färgad cristaline PP- plast med raka hörn.


Cristaline plasten är slät på en sida och frostad på den andra.

Färgen på en sádan färgad självhäftande korktavla kan väljas. Jag vet att de finns på rullar, men det vore gött om man kunde få tag i mindre bitar. Köp Cellofan på Rulle till bra pris online.


Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till.


En skärbräda i plast är ofta mer lättskött än skärbrädor i. Dessa skärbrädor har etiketter för vilken maträtt som ska användas på vilken. Runda etiketter i färgad vinyl, rulle.


Etiketter på rulle - pilar, fyrkanter och åttkanter. Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Många uppfattar svart text på vit botten som svårt att läsa.


Dessa genomskinliga läslinjaler av plast lägger en svag färgnyans på texten. Premium mattröd vinylfolie på meters rulle med en fullbredd på 1. Alu flex tejp för montering av ljusskivor.


Förhindrar att ljusskivan blir missfärgad eller deformerad av solljuset.

Bevara favoritboken, plasta in anteckningsblocket eller kort, teckningar foton, mm, på ett enkelt sätt. Magnetiska etiketter på rulle m Beskrivning. Färgade etiketter på rulle 10m.


Kork rulle förbättrar mikroklimatet i det inre, vilket minskar ljudnivån inne i lägenheten och göra utrymmet känns varmare. Kork på rulle kan limmas direkt på.


Du kan även använda vår färgade folie under Folie för ytor För att vara säker på att du får din folie till att räcka. Elastiskt vävplåster på rulle. Här hittar ni vårt sortiment av etiketter med eller utan tryck på etiketter på ark eller etiketter på rulle. PVC-duk på rulle som vi säljer som metervara till dig som vill göra nån form av egen produkt.


Vi har bred erfarenhet av plast i Polyeten (PE) samt PVC. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär. Spritspåsar, engångs på rulle.


Tillverkade i en livsmedelsanpassad plast i poffsig kvalité. Plasten skyddar mot repor. Passar utmärkt till spritsning av detaljer i grädde, smörkräm.


Toalettpappershållare med plats till en extra rulle. Självhäftande plast, eller kontaktplast (dekorplast). Rulle på 45x 200cm65x200cm65x300cm65x500cm Här hittar du mer självhäftande plast.


Antikondensbehandling på plastfolien gör att kondensvatten fördelas till en hinna på plasten. Tjocklek 50µm, längd 3m per rulle.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika