Stenslippapper

Excenterslippapper för sten betong, kornstorlek 12 (Ø) 1mm Tag betala för 4. Välj mellan 1mm och 1mm samt kornstorlekar mellan och 1200. Art nr: 1003-Har du också letat efter slippapper för betong?


Inte lätt att hitta eller hur. För att slipa betong effektivt krävs stenslippapper av hög kvalitet. Smarta produkter och lösningar har varit vår passion sen 1918. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Vi tillhandahåller även slipplattor till samtliga slippapper i vårt sortiment. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Betongen är vacker i sig själv med sin robusta karaktär. Men för att ge betongen en mjukhet och behaglig lyster samt fullända funktionen som diskbänk, krävs en.


Stenslippapper

Mirka Sandpapper Calitex på rulle används för att slipa betong och trägolv. Betongslip på 1450W med en slipdiameter på 1mm. Sandpapprets extremt starka ryggmaterial ger en extrem livslängd. Slibskiver med eller uden velcro grip til beton, sten og terazzo - 125mm, 150mm og 180mm på lagerKøb idag - Slib imorgen - Altid fri fragt!


Excenterslipar för hobby, proffs och den kräsne hemmasnickaren hittar du hos oss på TOOLAB. Jag shoppar loss på mer stenslippapper och våtsandpapper och sätter igång.


Vi har excenterslipar för både stora och små arbeten. Vattenglaset är hårdare än stenhårt. Om du vill sandpapper för sten slipning rekommenderas.


Stenslippapper

Ett stenslippapper som du kan använda för att slipa betong och även som ett slippapper till sten. Slittåligt med riktigt skarpa korn! Det är stor skillnad även om du bara handslipar små föremål. Info för slippapper för betong.


Stenslippapper

Få resultat från sökmotorer i en! Kan tvättas med diskmedel några gånger innan det. Universalt fettfilter som kan handtvättas vid behov. Filtret klipps till med ditt gamla filter som mall.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika