Torrslipa betongplatta

Jag hjälper dig steg för steg att gjuta din betongplatta. Från planering till att du bygger syllen på betongplattan. Dom tänker i stället torrslipa den.


Betong Att välja rätt betongkvalitet kräver kunskap och erfarenhet. Det bästa är därför att välja fabriksbetong och rådfråga leverantören för att få det.


Loftgången är utomhus men under tak. Första frågan är hur länge den skall torka innan man kan betongslipa plattan, med exempelvis HTC-metoden. Jag har precis gjutit en betongplatta. Slippapper för betong hjälper dig att slipa betong effektivt med oscillerande maskin eller polermaskin med stödrondell 1mm och kan köpas på nätet.


Kan man torrslipa detta med bra resultat ? Hur gör man och vilka maskiner behövs isåfall? Vi är nummer ett på att slipa betong. Vi på Stadax är stolta för den kunskap vi skaffat under de decennier vi bidragit med effektivare och snyggare. Gjuta i betong – se filmer med bra tips!


Att gjuta i betong är lätt, men samtidigt svårt om man vill ha det perfekt. I filmerna ger jag tips på hur du blandar. Weber Golvslipmaskin 8(ABS-slip) är en smidig slipmaskin med sliprondeller för alla typer av underlag.


Författare Ämne: Slipa betongplatta (läst 51gånger) medlemmar och gäst tittar på detta ämne. Du kan hyra en ABS-slip och torrslipa ytan, när betongen har härdat i dagar.


Finns det någon isolering under min betongplatta ? Ska torrslipa den efter härdning. Vad säger ni, vattna eller inte ? Play next; Play now; Former. In action - Duration: minutes, seconds.


När jag kom hem fanns det ingenstans att ta vägen med bilen. Uppfarten var totalt igensnöad och med vindens hjälp hade den utplånats och.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika