Stenrengöring

Effektivt tvättmedel anpassat för rengöring av sten- och betongytor utomhus. Medlet har en aktiv smutslösare som ger perfekt rengöringseffekt, skonsam omvårdnad.


Här är några tips som får din terrass att bli så gott som ny! Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem.


Rengör stenar, gravstenar, markplattor, husgrunder, trappor av sten eller betong från alger, m. Tar bort byggsmuts, bonvax.

Quick View Lägg till i önskelista Lägg till jämför. Metoden tar skonsamt bort alger, mossa, lava m. Stenrengöring för alger och mossa. Licens: Creative Commons erkännande: Ladda ner: Storlek.


Köp Golvvård Steinfix Art. Oavsett om det är golv av marmor, kalksten, granit eller skiffersten. Därefter är det bara att spola av med vatten. Har du drabbats av Universal Solutions?


Inkluderar Home-kit, 3-i-1.

Torka alltid bort rengöringsmedel direkt för att undvika skador på skivan. Med Full Control högtryckstvätt hittar du rätt tryck för alla ytor. Akemi stenrengöring användas.


Används till alla granittyper och ytor. Man kan köpa ett stenskötselkit med stenrengöring, antifläckmedel och sten lotion från oss. Vi säljer även granitolja i praktisk sprayflaska.


Din önskelista - stadshop. Vi erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare. Hagerty Jewel Clean - Smyckesrengöring - 170ml.


Boston ECO- Smyckesask - Svart. DUAB är ett familjeföretag som har stor import av maskiner och verktyg samt samarbete med kända t. Grovrengöringsmedel för sten och klinker Effektiv renhållning men skonsammot stenen och klinker - Tar effektivt bort alla typer av.


Vi rekommenderar att ni använder utspädd såpa för att rengöra terrazzoskivan alternativt ett milt ph neutralt rengöringsmedel för stenrengöring. Snyggt och nätt bord från svenska varumärket Reis Pettersson. Fungerar även bra som sidobord utomhus! Piccolos material är en kombination av lättbetong och.


Våra produkter finns hos auktoriserade återförsäljare över hela södra Sverige. Många återförsäljare har även ett flertal köksmiljöer med bänkskivor i.

Easy Clean är ett rengöringsmedel för springvattenstenar som har algbeläggning på sig. Till rengöring används 1ml per liter varmt vatten. Produkten har blivit tillagd i varukorgen. Importör Baltic Polar Sweden Ab org.


Vi utför tjänster åt: Privatpersoner. Blästring och målning av plåttak och takpannor (tegel), samt husgrunder och klotter. Som med alla stenmaterial är det bästa skyddet att torka bort spill så snart sådana skett samt generell god vård för att säkerställa terrazzo upprätthåller.


Natursten underhållsprodukter. Underhållet av natursten är enkelt och inte mödosamt, om de korrekta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika