Stålrör inredning

Skapa vackra möbler av hög kvalitet till rimliga priser. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Industriell inredning av koppar och stålrör, vi har allt till ditt projekt. Unika och handbyggda möbler. Aldrig har det vart enklare att designa och bygga möbler av stålrör.

Vår rustika vattenrör måttbeställs direkt i vår webshop. Montering sker helt utan verktyg. Vi älskar inredning av rör, industriellt och tidlöst. Ellos Home Sidbord med stålrör.


Vi har allt för ditt projekt. Lampor av rör och vattenledningar, rustikt och industriellt. Här hittar du receptet för mysig ljussättning. Snabba leveranser och trygga betalningar.

Stålrör, svarta, SMS 32 gängade utan muff. Detta rör kan tillsammans med rörfäste användas som klädstång eller redskapshållare. Inredningen på 70-talet var inte bara ful och brun. Visst var många stoppmöbler klädda à la mjukisbyxa i manchester och jeans – men man inredde.


Vi tillverkar måttanpassade butiksinredningar av rör och rörfästen helt enligt dina önskemål. Tillverkas i vår egen verkstad i Bromma. Bassängstegar och lejdare av polerade rostfria stålrör.


Att få möbler och inredning att se fräscha ut och hålla i. Jag skall överraska min dotter som pluggar i Sydney med en ny garderob och vill inreda det med stålrör så som du visar ovan. Ytbehandling: matt nickel. I den bilden du bifogade så är det svart aducerade stålrör.


Bordsben med längd 7mm ger lämpligt höjd för. Jag säljer personligen väggfästen till storleken 15r. Lite annorlunda lösning på inredning med hjälp av stålrör. Snyggt även som en handdukshängare i badrum och kök.


Ett projekt att göra själv. Vi på AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor.

Dropplåtar under skohyllorna. Mått: mellan hyllorna cm. FSC-märkt Björkkryssfaner och stålrör. Mått inklusive hjul: B70xD44xH1cm. Stomme av vitlackerat stålrör. Med st brickor, formpressad faner. Vagnen har två låsbara hjul. Plastöverdragen klädstång i stål. Borstat rostfritt stålrör. Grått stativ av stålrör med ställbara fötter. Skiva av laminat med uppstående bakkantlist cm. Fallskydd och st trådkorgar ingår.


Huset är gammalt och rören till elementet i fråga är stålrör modell grövre. Engelsk inredning är lika med mjuka stopp­möbler, tunga gardiner och små­blommiga tapeter.


En klassiker med hög trivselfaktor som överlever alla trender. I Norden ersattes stålrören med blont böjträ. Blonda träslag och naturmaterial som björk och rotting möter stålrör och.


Vi är två systrar med ett brinnande intresse för dansk inredning och design.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika