Städtips marmor

Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra. Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor ! Städexperten Marléne Eriksson ger sina bästa städtips inför julen.


Gunborg: Hur ska jag göra för att få mina fönsterbrädor i marmor fina? Dela dina bästa städtips med oss andra eller be om tips och råd för lättare och roligare röjning. Håll ditt golv i toppskick med rätt rengöring. Klinkergolv eller marmor ? Vi har de bästa tipsen för båda i vår snabblästa guide!


Fönsterbrädor i marmor blir med tiden ganska smutsiga. För att få fin glans på dem skall man tvätta dem med diskmedel (Yes är bäst) och skrubba dem med en. Marmor är ett tidlöst, klassiskt och lyxigt material som kräver mycket omtanke.


Men sköter du det rätt får du en inredningsdetalj som håller sig fin i många år. Proffsens bästa städtips ! Bästa tipset för rena fönster.


Fönstertvätten går lätt som en plätt med hjälp av luddfri trasa. Blanka fönsterbrädor är fint. Och det är enklare än du tror. I alla fall om den är gjord av marmor eller sten.


Se först till att fönsterbrädan är. Då och då, ofta och när det verkligen behövs. För extra kraft, värm mixen i mikrovågsugnen.


Har du frågor om hur du håller rent ovanpå köksskåpen eller hur du får bort en sällsynt envis fläck? Städtips Hygien är A OCH O. Marmor är en kalksten som bör behandlas med försiktighet om den ska behålla sin vackra yta. På fönsterbräde gjord av marmor är enklast och smidigast att bara använd en klickskrapa!


Använd aldrig någon typ av. Skinande rena kastruller.


Marmor kan användas i ett hems dekor, i möbler, bänkskivor, golv och till dekorativ konst, och det förekommer i många olika färger, med vit marmor som kanske. Du behöver inte skura marmor såvida det inte finns svåra fläckar, oftast räcker det med ett milt rengöringsmedel när du skurar golvet. Oavsett om du har ett marmorgolv, en köksbänk i marmor eller en fönsterbräda så vill du så klart ta hand om den så att den ser.


Städblogg där våra städare delar med sig av smarta städtips och rengöringstips. Gör städningen av Ditt hem i Arvika enklare. Djuprengöra polerat marmor. Så rengör du lätt din marmor.


Det kan vara på bänkar, föns. Sju städentusiaster från landets alla hörn gör upp i en slutstrid med fläckar, kladd och oreda. Den som klår de andra i effektivitet, ordningssinne. Så får du skinande rent med det du har hemma.


Ketchup, ättika och kallt vatten – mirakelmedel mot smuts och fläckar! Här är fiffiga städtips. Putsa med lite bilvax då och då, det hjälper. Ta del av smarta rengöringstips från städproffs med många års erfarenhet av städbranschen.


I badrummet ska det vara rent, fräscht och dofta gott! Vi tipsar om bästa städknepen för få bukt med både smuts, lukt och fläckar i. BB:s miljövänliga hushållsknep och smarta skonsamma städtips. Polera fönsterbänk i marmor eller sten Dra en yllestrumpa eller -vante på handen. Problem med fläckar eller smutsig micro?


Läs våra smarta städtips och spara både tid och pengar. Allt du behöver veta för att rengöra ditt hem enkelt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika