Skydda matbordet

Om det är dags att fira med vänner eller bara tid att njuta av en härlig måltid med din familj, spelar ditt matbord en viktig roll. Skydda din investering är. Underlägg för att skydda bordet? Alla som har barn och ett matbord de vill skydda vet att en vaxduk är ganska jees.


Ordet vaxduk väcker kanske inga snygga bilder i huvudet och därför blev jag så.

Bordsfilt används under din duk. Den skyddar din bordsskiva samtidigt som den ger ett mjukt och exklusivt uttryck åt din dukning. Du undviker slammer vid matbordet.


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Har precis köpt ett nytt matbord (oljad ek), och märker att sonens (år)plats redan har slitits märkbart. Har någon här bra tips på hur man kan skydda bordet?


Trävirke är levande och således kan en bordsskiva på ett matbord ändra storlek och röra sig.

Detta ger en naturlig och tålig yta som effektivt skyddar. Så skyddar du dig mot irriterande insekter.


Här hittar du tips om myggnät och första åtgärden mot getingar, flugor, myggor och myror. Därför kan det exempelvis vara bra att skydda ett vitlackat matbord med bordstabletter, så håller man matbordet finare! Fågelskydd med plastbas och rostfria spikar, skyddar kanter upp till 2mm. Folien tar smällen och skyddar dörrkanten mot oönskade repor.


Mycket snyggt och välgjort matbord i massiv ask. Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.


Vi har funderingar på att beställa en måttad glasskiva till vårt gamla 40-tals matbord (ek). Dels för att skydda men också för att vi gärna vill ha in. Bordet kommer som standard med trapets-ben men kan även. Blandningen stelnar fort och bildar ett naturligt matbord för fåglarna.


En duk är ett bra första steg mot att skydda din trä matbord. Vinyl dukar är bra för vardags eller för hushåll med små barn.


Självklart vill du skydda både matbordet och golvet mot dagligt slitage och spill.

Men för att göra det på rätt sätt behövs kunskap. Använd alltid underlägg för att skydda ytan. Material: återvunnen furu Levereras med omonterade ben. Mått: 180x105x77cm (LxBxH) 35mm tjock bordsskiva Skötselråd: behandla med opalin sprayvax för att skydda.


Belfort är ett elegant matbord i vitlackad aluminium från Brafab. Belfort har en elegant ribbad toppskiva med nätta och snygga ben. Blåmusslor är uppskattade på matbordet, men de funkar även bra mot rost.


Nedan sidor som sajten innehåller. Förutom fyrkantiga bor rektangulära bord och kvadratiska matsalsbord så hittar du andra bord och matbord via. Vanor och ovanor vid matbordet. En viktig bit när vi äter tillsammans med barn, är att ha det trevligt tillsammans.


Naturligtvis är det viktigt att barnen äter. Vad har ni för matta under era matbord ? Tidigare har jag inte haft någon men har nu ett ljusare grått ekgolv golv som jag vill skydda och vill ha en stor men inte.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika