Kapskiva rostfritt

Kapskivor av högsta kvalitet. Beställ direkt i vår webshop!


Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Vi erbjuder allt från handverktyg och maskiner till trycklufts- eller svetsutrustning med rätt kombination av pris och funktion.


Stort sortiment kapskivor för rostfritt stål, sten, betong och asfalt mm.

Snabba leveranser och bästa service hos BlueMarket. Nya och förbättrad generation av tunna kapskivor för rostfritt. De är tillverkade av specialvalda slipkorn och bindningssystem som ger övertygande och.


Cubitron II är marknadens snabbaste och hållbaraste kapskiva. Vi har även flera billiga kapskivor för storförbrukare.


Verktyget är kemiskt rent, vilket är en förutsättning för bearbetning av rostfritt stål för att undvika negativ påverkan på materialet, såsom. Med precisionsformade slipmineraler.

Flexiarapid Super Inox från Metabo - Hög kvalitet, pålitliga och hållbara. Informera dig nu om det professionella elverktygssortimentet från Metabo. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Denna kapskivan är gjord för att kapa metall och rostfria material. Bästa pris och snabba leveranser hos BlueMarket. Järn, svavel- och klorfri.


Rak kapskiva från Bosch Rapido, extremt lång livsläng extremt snabb och ren kapning utan gradbildning eller blåning. Anpassad för rostfritt stål, järnhaltiga.


Expert for Inox kapskiva möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i rostfritt stål. Skivan är tillverkad av förstklassig, mycket hård aluminiumoxid med.


Extra tunn kapskiva från KWB för vinkelslip med energieffektivt skär för kapning i plåt, rör av stål eller rostfritt. Ger tunna snitt och kapar snabbt. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bevego webb. För stål, sten, rostfritt.


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt.

Utrustning och verktyg för slip, puts, polering och gradning. All typ av bearbetning för aluminium, rostfritt, stål, härdat, plaster, polymer och akryl för. Rottluffs kapskivor är konstruerade för att skära stål, rostfritt, icke-järnmetaller, sten, gjutjärn och andra material.


The Edge som är 125mm bred är til stål och rostfritt stål. Dock kommer plåten bli varm och därmed blåna i snittet. En riktigt tunn kapskiva på vinkelslipen minskar risken.


KAPSKIVA PREM 125X0X22. Universalskivor för kapning av järn, stål och rostfritt stål. En bra kapskiva för det flesta maskintyper. Beskrivning Slipskivans diameter Tjocklek Håldiameter.


Diam 1mm, tjocklek mm, håldiameter 2mm. Upptäck verktyg, byggtillbehör, transportutrustning m. Upptäck nu vårt stora sortiment med tillbehör för verkstad och. För kapning i stål, rostfritt stål, galvaniserat och härdat stål.


De används vid kapning av stål, aluminium, tunnplåt, rostfritt stål samt sten och betong. Elverktyg för gör-det-självare. En vinkelslip med Mirka M-cut INOX universalskiva kapar alla slag av stål och metall inklusive rostfritt och syrafast.


Vi kan erbjuda supertunna kapskivor i. Produkter av hög kvalitet!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika