Kapaskiva butik

Köpa kapaskiva i butik eller på internet i olika format och färger per styck eller hela förpackningar. Betala kontant eller med VISA, MasterCar AMEX, Diners. Skapa specialdesignade kapaskivor på några minuter med Vistaprint.


Lättviktsskyltar perfekta för utställningar, mässor, butiker m. Cellplastkartong, tjocklek mm.

Bra till modellbyggen, skyltar, anslagstavlor m. Kallas även kapaskiva, foamboar centafoam och foamcore. Går även att få dubbelsidig – Ytskikt av vit kartong med aluminiumskikt – Enkel och snabb att skära. Bra pris, bra service och snabb leverans! Kapaskiva 5mm 35x50cm vit - Svexo.


Stora kapaskivor kan du köpa styckvis i fysisk butik. Den nya e- butiken är under utveckling, men du kan handla som vanligt under tiden.


Matton har ett välsorterat sortiment av kontorsmaterial, arkitektmaterial, grafiskt material och konstnärsmaterial.

Konstnärsmaterial - Butik för kreativa! Kärt barn har många namn, denna produkt kan heta kapaskiva, stark och lätt skiva, foamboar cell kartong, centafoam pannå, foamcore m m. Sen var vi hemma hos en vän på kaffe och då framgick att han hade en själv inköpt på en konstnär butik. CELLPANNÅ HÄFTANDE EN SIDA 70X100.


En kapaskiva, eller foamboar är en hård lätt skiva med en kärna av polystyren och ytskikt av kartong. Den kallas även för bland annat sandwichskiva och. Nätbutik med konstnärsmaterial.


Välkommen till westersart. Vårt syfte är att på ett smidigt sätt tillhandahålla konstnärsmaterial av bra kvalité. Alltid fri frakt över 4kr. Vi skickar dina varor inom 2-vardagar.


Vi erbjuder ett brett sortiment av pyssel, konstnärsmaterial och färg. Skylthållare - Krok till kapaskiva som man enkelt trycker in i baksidan på skylten.


Kartong med skumkärna även kallad formboar cellpannå, kapaskiva m. Exoneringsmaterial, expo utrustning som direkt printade kapaskivor. Trycknu har lång erfarenhet av.


Beställ enkelt och smidigt direkt på webben.

Här hittar du, förutom våra trevliga och kunniga medarbetare, nästan allt du behöver. Framkalla direkt på vår hemsida eller i närmaste butik. Montering på mm kapaskiva. Vit kartong med skumkärna.


Mångsidig styv lättviktsskiva av god kvalitet lämplig till t. Kontorsmaterial och kontorsutrustning. Allt du behöver för att få kontoret att fungera. Brett sortiment av kontorsmaterial, kontorsprodukter och städ.


Skivan är idealisk för modellbygge, t ex till profilmodeller. Tänkte använda det lite för modellbygge, så det är nog mera kapaskiva än foam board jag är ute efter. Men det kanske funkar båda delarna.


Förutom att vi säljer konstnärmaterial online så har vi även en mysig butik på Fiskargatan vid Mosebacke torg där man kan se varorna i verkligheten. Vi har allt du behöver till kontoret.


Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen som vänder sig till alla företag som behöver kommunicera – tydligt och snabbt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika