Mexisten säljes

Vår Mexisten är det självklara valet när du ska välja fasad till ditt hus. Hus i mexisten exploderade i popularitet på 70-talet. Men plötsligt svalnade intresset. Tillverkare av stenen gick i konkurs.


Maxiteglet har blivit ett hatat byggmaterial. Helt oförtjänt, tycker konstkritikern Pontus Kyander som anser att den vita stenen är värd att hyllas. Mexisten, eller mexitegel, är en fabricerad kalksandsten, eller ett kalkcementtegel, som främst används till beklädnad av fasader och dekorativa detaljer.


Mexisten är ju en snygg sten, det är dock en sten som är svår att få fäste i då den är massiv. Den är alltså inte som en vanlig tegelsten med. Tegelmäster är marknadsledande inom tegel och produkter som Fasadtegel Tegelbalkar Kramlor Armering Murbruk Marktegel. Nu finns det möjlighet att förvärva denna villa med hörntomt på en lugn gata i ett barnvänligt område.


Här bor du med närhet till naturen, skola och. Säljes till högstbjudande. Kristinehamn säljes till högsbjudande. Nu säljes en rymlig familjevilla i ett av Rosersbergs mest eftertraktade lägen.


Välvårdat enplanshus i mexisten med källare och valmat tak med vidbyggt garage. Tre rum (möjligt att avdela ytterligare ett rum). Hur murar man med tegelsten? Här hittar du tips när du ska mura.


Mexisten säljes

Fotografier och steg för steg beskrivning hur man murar med tegel och mursten. Hoppsan… Det verkar som att du surfar från en dator. Vill du gå till Blockets desktopsajt?


Ca mmexisten, typ rakhugget stavtegel, överlåtes till högstbjudande. Stenen sitter för närvarande på fasad. Köpa-hus är en oberoende webbsajt, utvecklad för att hjälpa och guida husköpare genom hela köpprocessen.


Sajten har kommit till eftersom det finns ett enormt. Jag tror inte 21-tummare låter bättre än eller tummare, sålänge man har tillräckligt med konyta. Den klassiska rödgröna med historiska referenser, den gröna eko-trenden, där granen gärna får.


Mexisten säljes

Välkommen till Höga Kustens Fastighetsmäklare. Letar du efter en ny bostad eller ska du sälja din nuvarande? Våra fastighetsmäklare hjälper er.


LJUNGVÄGEN Beskrivning Välplanerat med hänförande utsikt Med obruten utsikt över Skälderviken mot Kullaberg och med Danmark i fjärran finner man denna. Kanske har du provat att behöva surfa på. Jag är insnöad på 70-talet, och i min blogg undersöker jag detta fantastiska årtionde. Här kan du läsa om allt möjligt, från kataloghus och mexitegel, till.


Mexisten säljes

Fasad i mexisten och ett papptak från -12. Byggår Villa i mexisten med fint läge.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika