Laxrätter i ugn

Vi har ugnar till röda priser och erbjuder fri frakt i hela landet! Massor av badrumsprodukter. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser.


Lax bakad i ugn är en storfavorit hos både stora och små! Här hittar du många enkla, goda och nyttiga recept på lax i ugn.

Att lyckas med lax i ugn är enkelt. Laga lax och laxfilé i ugnen - ugnsbakad lax blir saftig och god och är perfekt att bjuda på. Kika in bland våra recept och hitta din nya favorit för kvällen.


Dessutom är det både en enkel och snabblagad rätt som även är god och näringsrik. Lax i ugn är superenkel vardagsmat som passar alla. Här har vi därför samlat våra bästa recept på lax i ugn. Det här är ett recept med rotfrukter, getost och creme fraiche som blir väldigt gott.


Denna lax är fantastiskt god och lättlagad.

Ugnsbakt lax kan du laga med. Passar extra bra nu på sommaren när man kan grilla laxen på grillen istället för i ugnen. Läs också: Så enkelt gör du fisktacos. Snabblagad lax i ugn som serveras med räksås.


Recept på lax allt-i-ett från ugnen. Lockar kanske laxpudding, laxpasta eller kanske lax i ugn just idag? Lax kan tillredas på massor av vis, några av de vanliga sätten är att steka, koka.


Att laga laxen i ugnen är bekvämt. Medan laxen bakas fixar man tillbehören. Tillaga laxen mitt i ugnen till en innertemperatur på 47°, ca min.


Tas tempen på den tjocka delen kan de som vill äta mer tillagad lax ta av den tunnare delen. Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen.


En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt gottar sig tillsammans i. Vänd laxen i bröd- och ostmixen så fisken är täckt runt om. Baka i ugnen i minuter och servera med sallad.


Tårtbitsmat: Lax- och dillpaj. Gårdagens middag blev både katastrof och toppklass!

Förrätten jag försökte mig på var en tomatpizza på smördeg, men jag vet inte om det var nåt galet. Toppa med extra svartpeppar och en färsk ört som timjan eller oregano. Lax som lagar sig själv på minuter i ugnen. Superenkelt och supergott.


Detta åt vi på nyårsafton. Servera genast med ris och god sallad. Tillsätt tomater, chili, basilika, rosmarin samt svartpeppar och koka på låg värme medan grönsakerna går klart i ugnen. Smaka av tomatsåsen med salt.


Lägg en hel laxsida på en ugnsplåt. Strö på citronpeppar och riven ost. Fördela salami över och strö på pinjenötter. Dominans av örtighet får gärna kombineras med örtighet i vinet.


Man kan prova sig fram vad gäller creme fraich och innehåll i blandningen beroende på om man vill ha. Smörj formen med mjölfrittsmör. Blanda Havregrädde, smulad fiskbuljong.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika