Lampa av vinflaska

Enormt sortiment av lampor. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Delbetala i upp till månader. Nästa gång du druckit upp en vinflaska – kasta inte bort den!

Du kan göra en härlig flasklampa av den. Se bara på de här bilderna! Botten avlägsnas och därefter värms flaskan upp och formas om. Alla Återbrukshyttans produkter tillverkas för hand i. En genomskinlig vinflaska som du kapar på mitten ger ljus åt alla håll, vilket många växter mår bra av.


Så gör du fina lampor av. Hon skär av botten på en vinflaska. Lampor har jag alltid haft ett stort intresse för, men ska jag vara ärlig är jag lite allergisk för starka.

Kakelborr och kylande vatten så gick det som en dans. Köp en vinflaska elektrisk lampa kit. Den levereras med all hårdvara du. Colaste lampan av vinflaska.


Fönsterlampa tillverkad för hand av en grön vinflaska. Flaskans botten avlägsnas och därefter värms flaskan upp och formas om. Flasklampan, Vrid på led- lampan och sätt korken i din tomma flaska. Varde ljus: du har nu en flasklampa!


Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung.


Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin. Den lilla lampan ser ut som en helt vanlig flaskkork och förstör alltså inte intrycket av den.


Om man trycker ner lampan i en snygg gammal vinflaska eller.

Gör en lampa av glasflaskor. Den rustika stilen har länge varit en stor trend. En lampa av glasflaskor är den perfekta detaljer över köksbordet. Veken är den viktigaste delen av alla ljus eller oljelampa, eftersom utan det skulle lampan eller ljus brinner inte.


I allmänhet är vekar gjorda av buntade fibrer. DIY lampa från vinflaskor En mer Artikel den här veckan är vi dedikerade deco idéer för DIY lampa.


Den här gången handlar det om de som du kan göra. Har du också hört att vinflaskan.


EndastUS$7 köp super ljusa tom vinflaska lampa laddningsbara USB LED nattlampa från DealExtreme med gratis frakt nu. LED-dekoration " Vinflaska " bpc living. DIY: vinflaska armatur Vinflaskor kan göra stora konversation bitar bland vinaficionados och nybörjare både beroende på vilken typ av vin som finns däri och.


Lampa med touchfunktion bpc.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika