Borra i lättbetong

Behöver du hjälp med dina inköp? Byggl¿rare Rune Haryd visar hur man ska st¿ n¿r man borrar.


Hej, hur borrar man lättast ett mm stort hål i en putsad lättbetongvägg, blåbetong närmare bestämt? Hur undviker man att borra i elkablar och metallrör? När det gäller lättbetong eller tegel med håligheter finns särskilda pluggar att använda.


Lättbetong, gasbetong, ytong, multiplattor.

Plötsligt behövde man inte längre borra och plugga i porösa material. Vi garanterar ett lastvärde på 2kg i 5mps lättbetong.


Fischer GB som nämnt är fantastiska, prova det om det är något hyggligt stort som ska skruvas upp. I övrigt tycker jag det känns som att du borrar för stort om. Följ våra fyra enkla steg, så kan du bygga vad som helst i lättbetong ! Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


De är mycket enkla att limma ihop och förankra i befintliga väggar. Just alunskiffer användes vid framställningen. FixarTV tipsar om hur man går tillväga när man borrar i betong.

Tänkvärt är dock att vissa material som t. Själv borrade jag i lättbetong och där gick det hur smidigt som helst. Slagborrseffekten gör att lerkulorna slås sönder och hålet blir för stort.


Borra aldrig i lättklinker med slagborr. Om du däremot använder en vanlig. Används utan plugg för att fästa trä i betong, lättbetong, murbruksmaterial mm. Exempelvis för att fästa karmar eller reglar i betong inomhus.


The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site, what. Lämna en spalt runt om på - cm. Det är förbjudet att göra större inskärningar än 1mm och borra hål i. Billiga murborrar kan man visserligen använda i lättbetong och tegelsten.


Till exempel: betong, tegel, trä, stål, och lättbetong. Man får ofta borra hål där vajern ska gå igenom för sågytor.


När du ska borra i vägg måste du vara försiktig så du inte borrar i elledningar. Det fungerar i lättbetong vägg också. Men visst borra steg mindre och i med plugg funkar också.


Att skruva i betongVid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning (ankarmassa). Lättare infästningar kan göras med.

Clas Ohlson Sverige 78views. När du borrar märker du dessutom att stenen är full med hålrum. Nu är det bara att borra och skruva.


I lättbetong och andra mjuka material borras mm mindre för att få bättre fäste för. För att montera olika inredningsdetaljer i betong har man. Det beror som sagt på vad för slags betong men antar att du menar "vanlig" betong och inte lättbetong eller.


Blåbetong eller blågrå lättbetong har fått sin benämning av sin färg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika