Nobina riktkurs

Rekommendationen köp upprepas. Jefferies inleder bevakning på Oncopeptides med köp och riktkurs 2kronor. Rådet blir köp med en riktkurs på 1kronor. På fredagen lyfte Pareto sin riktkurs och upprepade sitt köp-rå vilket flera andra banker också gjort tidigare i veckan.


Vi reviderar upp marginal-prognosen och ökar vår riktkurs till 6kronor. Sportamore med rekommendationen köp och riktkurs 175. Alimak med riktkurs 1kronor. På Nyhetsdatabasen kan du läsa de senaste nyheterna eller g. Nordea ex utdelning, höjd riktkurs för SWMA och ALIV, sänkta riktkurser för HM, ATCO och Intrum.


Kommentarer (0) Powell favorit. Nobina -aktien var upp procent. Danske Bank sänker rekommendationen för JM till Sälj (Behåll) med riktkurs 1kronor. Ge era tips på blivande Topp Aktier och kommande vinnare på diskussionsforumet nedan.


Nobina riktkurs

Jag kommer också att skriva alla mina köp och sälj. Stockpicker Newsletter ger rekommendation med riktkurs på kr. Köpte till en kurs på 3 och. Swedbank har en köprekommendation i aktien med en riktkurs om 3kronor.


Nobina riktkurs

Minskat nettoinnehav i kronor: 1: SANDVIK. Riktkurs oförändrad kr. Deutsche Bank och JP Morgan från tidigare 2kronor. Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden, hotell och studentboenden i Sveriges tillväxtorter och storstäder.


Bland annat har Carnegie sänkt sin riktkurs till kronor från. Här är aktierna med störst kurspotential just nu - där en majoritet av analytikerna tycker att aktierna handlas alldeles för billigt. Köp för Ahlsells aktie, samt justerar upp vår 12-månaders riktkurs till SEKfrån den tidigare kursen på SEK65.


Det är ett företag som är i framkant i branschen, utgör stor marknadsdel i Sverige samt bitar i Norden. Danske Bank har sänkt sin riktkurs för JM-aktien med procent och ändrat rekommendationen till "sälj".


JP har en riktkurs på 5dollar för den. Men vad brukar den ge i utdelning? Tredje kvartalet visade en långsammare tillväxt jämfört med början av året. SvD Näringsliv - nyheter inom ekonomi och näringsliv, aktier och börs.


Nobina riktkurs

Bevakning av internationella affärer och marknader. Opdaterede aktiekurser, aktienyheder og anbefalinger fra de bedste private investorer. Vi deler dagligt markedskommentarer og aktietips.


Genom att använda den här webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. STOCKHOLM (Direkt) OMXShandlas strax under nollan, medan det ser något ljusare ut på kontinenten där DAX agerar draglok med en uppgång på procent. ABG höjer TF Bank till köp (behåll), riktkurs kronor (96). BÖRS Börs Stockholmsbörsen steg på torsdagen med draghjälp främst från tungviktarna Ericsson och Astra Zeneca.


Vid stängning hade OMXS-index gått upp 8. ABG Sundal Collier har inlett bevakning av fastighetsbolaget SBB med en köprekommendation och riktkurs på 7:kronor. Nordnet is a digital bank for savings and investments.


We operate in Sweden, Norway, Denmark and Finland.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika