Basilika och ruccolasås

Att göra sås av ruccola är en riktig hit. Så här på sommaren så blir det mycket grillning och potatis och sås på längden och tvären. När din fantasi tar slut så testa denna kalla sås. Råraka är perfekt för detnär enkelt och passar till allt!


Gillar du inte detta receptet, kolla på mitt vegetariska alternativ med ruccolasås ! Smakrik, himla härlig ruccolasås. Just nu växer nog ruccola i många trädgårdsland så passa på att testa ruccolasås. Baconlindad mozzarella med basilika och oliver Elisabeth Johansson min.


Basilika och ruccolasås

En frisk och lätt syrlig kall sås som passar utmärkt på buffén. Vill man variera kan man tillsätta lite basilika. Denna dessert är godast att göra på färska jordgubbar.


Så passa på nu innan de tar slut. Det kanske låter skumt med basilika marinerade jordgubbar. Man kan göra ruccolasås, men inte kommer jag ihåg hur man gjorde.


Basilika och ruccolasås

Det stod på en ruccolapåse jag köpte en gång. Grön ruccolasås med örter. Pasta med ruccolasås och kallrökt lax.


Basilika och ruccolasås

Italian job Marinerade grönsaker och oliver Italienska charckuterier Caprese, tomatsallad med mozzarella och basilika Pastasallad med pesto och. Sej med pepparotsröra och ruccolasås port. Toppas med färsk basilika och du är i smakhimlen. Mudgudinna med dinosaurieanspråk.


Familjen består av maken M, 17-åriga tuffe, rare, känslige, spralliga och omtänksamme killen V samt 15-åriga E - en. Färsk fisk serveras med lime hollandaisesamt dillpotatis. Pestoöverbakad kycklingfilé, salami, lufttorkade skinkrullar med ostcreme och soltorkade tomater, pastasalla mozzarellapaj, rökt laxrulle med färskost och.


Basilika Kruka EKO Klass1. Ricottabiffar med ruccolasås och citronmorötter. Då strödde jag över ett rejält lager ruccola och hackad basilika. Som pricken över i klickade jag över av den goda ruccolasås vi åt till kycklingen igår.


Ugnsstekt torsk med tomat och spenat. Ruccolasås eller ruccolacreme. Inkokt lax med ruccolasås y. Permilla Lätt fiskgratäng y. Torsk med tomat och basilika y. Fetaostbiffar med ugnsrostade rotfrukter och ruccolasås. Adventsbakelse med saffran.


Dessa fyllde jag med buffelmozzarella och soltorkade tomater, men du kan ju t. De två förstnämnda funkar med. Rökig ruccolasås g ruccola dl tjock yogurt (grekisk eller turkisk) 2-msk majonäs.


Mixa det torra brödet med basilika. Smartfoodtess: Fyll baconlindad kyckling med ruccolasås Hitta denna pin och fler på CE: Fågel av Glo Ols. Canneloni med spenat, basilika och grillad kyckling. Sveriges största matmagasin, där alla recept är provlagade.


Middagstips för vardag och fest, med vintips.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika