Hänga tavlor betongvägg

Exklusivt utbud av Väggdekor. Då jag ska hänga upp tavlor så är betongen för hård. Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Här får du tips, beskrivning och instruktioner med förklarande fotografier när du ska borra i betong, betongväggar och golv.


Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål. Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra.

Köp din tavelupphängning här. Tavelupphängning och tillbehör för att hänga kunna hänga upp dina tavlor på väggen. Skruvar, krokar, öglor, taveltråd och.


Häng flera tavelramar och skapa ett personligt kollage på några minuter. Dessutom behöver du inte längre borra. Vi erbjuder ett komplett sortiment av tavelupphängningssystem som gör att du kan hänga dina tavlor snabbt och lätt i alla miljöer. När tre (eller fyra) stift spikas in i betongväggen deformeras de och bildar ett klogrepp.


Det är lätt att hänga tavlor både med tråd och små hängare.

Shoppa din perfekta tavelvägg hos Desenio. Handla tavlor final sale på nätet. Prisvärda möbler och inredning på Chilli.


Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. När hon en dag skulle hänga en vägglampa på betongväggen fick hon en idé. Jag googlade "fästa krok i betongvägg " i. Varför kan inte betongkroken göra mer än bara hänga tavlor ? Jo jag har köpt en tavla jag. Det gick riktigt bra och med nyckelhålsfästet är det mycket enklare att hänga.


För att hänga upp en lättare tavla på en hård vägg räcker det med en krok med betongstift. Stora tavlor kan behöva dubbla betong- eller x-krokar.


Kroken tål inte tung belastning men duger gott för att hänga upp till exempel tavlor på en hård betongvägg. Sortimentssats med tavelkrokar för att hänga tavlor och dekorationer i olika storlekar på väggar av trä, gips och cement.


På så sätt underlättar Apponwall att hänga tavlor vågrätt och lodrätt. Monteringsstift - används för att sätta upp saker med hål. Om du inte får spika i väggen så kanske det finns en list för att hänga tavlor i med hjälp av krok och linor.


Sedan är det bara att hänga tavlor. På listen häktar jag vita tavellistkrokar och därpå fästs linor i tavlorna.

Att hänga upp tavlorna på alltså? Kan man hänga massa nära varandra? Haha, tänker utifall det kan bli sprickor. Betongkrok som underlättar för dig som har tänkt att hänga dina tavlor och posters på en betongvägg.


Tyvärr får jag måla om efteråt. Betongkrok utan att borra – Hur tänkte du? Hänga upp spegel utan att borra ? Jag skulle sätta upp en röd hjärtlampa för.


Då kan du hänga tavlorna så att antingen under- eller överkanterna linjerar med varandra, det är ett enkelt sätt att skapa symmetri och ordning på väggen. Eller skapa en trendig tavelvägg?


Då får du både inspiration och tips på hur du gör för att lyckas. Detta set med delar klarar tyngre tavlor, tavlorna är enkla att hänga upp på rätt höjd med dom smarta. UTAN att göra fler hål i betongväggen ! Klassiska krokar anpassade för upphängning av tavlor och dylikt.


Lämpliga för betongvägg, men kan även användas på andra underlag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika