Varm fisksås med dill

Efter att du har provat Erikas fisksås kommer du inte vilja äta annat till din fisk. Smaka av med citron, dill, salt och peppar. Häll en spegel av sås på varma tallrikar.


Liva upp din fiskrätt med en god och härlig fisksås. Här har vi samlat massvis med recept på både varma och kalla såser som passar till fisk. Koka upp såsen och låt den sjuda i 5. Fisk med dill, ingefära och gurkmeja. Lägg nudlarna i varmt vatten tills de känns färdiga och låt dem rinna av väl i ett.


Kall fisksås med rom och dill. En viktig detalj är att tallriken ska vara varm så att. Den här grunden kan du smaksätta med gräslök, dill. Basen i en kall fisksås kan.


Den går lika bra att servera varm som kall. Recept på god varm citronsås som passar bra till fisk. Såsen är klar på minuter.


Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Varm örtsås till fisk du lagar med vitt vin. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god! Mät upp gräddfil, majonnäs, salt och hackad dill (går bra med fryst) i en bunke.


Serveras med kokt potatis och tomatconcassé. Fiskpinnar är barnens favorit och gärna med pressad potatis. Fisksås, enkel och jättegod. Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.


Jag hade lovat att ta med dem en tur till loppisen här i stan. Panerad fisk med varm broccolisallad Mitt Kök. En supergod fisksås är Trysundasås.


Finns det något bättre än ett gott fikabröd med ett glas iskall saft en varm sommardag. Koka ihop vatten och buljongtärningen en stund. Klassiskt svenskt med smak av dill. Vietnam kallas fisksås för.


Rör ihop gravlaxsås, gräddfil och dill. Rotfrukter med krämig ostdipp. Inlägg om fisksås skrivna av. Toppa med hackad dill över fisken.


Om kallt ägg används rör ned dem och låt dem koka med några min så de blir varma. Jag serverade såsen med stekt Röding, Broccoli, Citron, Dill och Cocktailtomater på. Prova någon av dessa enkla såser med creme fraiche – med soltorkade tomater, dragon. Potatissallad med dill och creme fraiche.


Smaksätt med salt och peppar. Denna fisksås kan användas som grund till. Låt musslorna bli varma men låt inte såsen koka mer. Blanda ner musslor och dill.


Välj din favoritfisk till denna enkla rätt. Skölj och finhacka dillen och blanda ner i såsen strax innan servering. Lindahls Turkisk Yoghurt 1g fryst hackad spenat msk klippt dill Salt och peppar msk majonnäs.


Vi fick fisken rensad :) Vi fyllde buken med salt och peppar, massor av färsk dill och persilja samt färsk gul lök och salladslök. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen. Här är en enkel och klassisk sås som passar till laxen, spättan eller någon annan god fisk. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbäd pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott!


Lax är ju alltid gott och det är.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika