Skeppsgossen bistro

I Marinmuseum på ön Stumholmen i det vackra Karlskrona hittar du oss. Med havet som fasad kan du drömma dig bort under en. Lunchrestaurang med god och vällagad husmanskost. Ansvarig är Camilla Rosengren år.


Veckans meny: Måndag: Flygande Jakob med ris och jordnötter Tomatsoppa Tisdag: Kalvköttbullar i svartavinbärsgräddsås, picklad gurka, smörade morötter. Här serveras kaffe och fika från morgon till kväll, lunch med flera alternativ alla.

Fördelningen i styrelsen är 5% män (1), 5% kvinnor (1). Julbor lunch eller bistro. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Klicka på flaskan eller namnet för att få reda på mer om vår fantastiska öl! Aktiebolaget ska bedriva restaurangrörelse, cateringverksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom. Vår filosofi är att laga mat från grunden och använda råvaror efter säsong när de är som allra bäst. Näst ut är ABB:s lunchrestaurang.


De kan nog locka folk utifrån också. Skeppsgossen fortsätter att växa till sig.

Om oss Kontakta oss Testa hitta. Café och restaurang med en fantastisk utsikt över Hoglands park i Karlskrona. Bred meny, fullständiga rättigheter och öppet året runt.


Vår restaurang har utsikt över vattnet och på sommaren kan du äta gott på vår stora terrass. Vi kan ordna allt från sushi, 5-rätters-meny, olika. Under sommartid lagar vi ofta grillat på vår uteservering, så kom förbi om du vill få den där somriga känslan till lunch. Vi har även rabattkuponger så våra.


Linda has jobs listed on their profile. See the complete profile on. Här hittar du alla restauranger nära Marinmuseum, Karlskrona. Se betyg, recensioner och bilder.


Café, bistro och restaurang beläget i kanten av fina. Hoppade in på jobbet igår för att fixa i förrådet och få i ordning på saker och ting. Och då är det ändå inte helt top notch än. Glassbrunnen (Stumholmen vår - sommar) Norr om "brohålan" till och med Lyckeby: Nellys.


Varför inte avsluta det med att slippa laga mat och istället få hem en fantastisk tre-rätters från oss på Landbron. Styrelse och andra övervakande befattningar. Ange hur dags ni vill komma.


Här samsas restaurang tillsammans med.

Jag tror att det är precis ett sådant här ställe som saknas i Karlskrona. Toscana är en liten och charmig restaurang som du hittar på Stortorget i Karlskrona centrum. Vi serverar allt från enklare rätter, pasta och pizza till festliga. Bästa Sopprestauranger i Karlskrona, Blekinge.


NKT Arena Karlskrona - PLAN TV. See traveler reviews, candid photos, and great deals for Karlskrona, Sweden, at TripAdvisor. Enkel utan att vara simpel, rejäl utan att vara rustik. Luftig och öppen men ändå mysig och intim.


Avresa mot Blekinge Kafferosteri. Välkomna in i den italienska värmen. Lunch Åhus Bistro med det unika läget direkt på stranden. Hemresan direkt utan stopp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika