Smal bearnaisesås

Smal bearnaisesås

Biff med smal bearnaisesås och tomatsallad Portioner: 4. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 5min att tillaga. En finare middag som du kan bjuda på och samtidigt är den nyttig!


En klassisk bearnaisesås – helt utan smör, men minst lika god! Krydda köttet och stek det på hög värme någon minut per sida i en stekpanna med smör. Servera lövbiffen med rostad potatis och tomat. P-% F-% K % Ägg Festmat Glutenfritt Sås Vego.


Vi har smakat och bedömt såserna som finns i matbutiken. Och utsett bästa bea-såsen. En sås eller röra kan lyfta en hel måltid - men de blir lätt feta och kaloririka. Här har vi valt ut tio smala favoriter!


Smal bearnaisesås

Hemgjord bearnaisesås smakar alltid bäst! Prova vårt recept på klassisk bearnaisesås ! Rössners bearnaisesås - gör en smal variant av den klassiska bearnaisesåsen. Kall bearnaisesås som passar riktigt bra till grillat nötkött men även till annat kött och kyckling.


Här bjuds det på en lättare variant av klassikern biff med bearnaisesås. Blanda 3g potatis skuren i klyftor med ½ msk olja och. Hemmagjord kall bearnaisesås, en helt fantastisk kall sås som passar väldigt bra till en bit kött eller kyckling. Utmärkt till grillkvällen.


Smala, smakrika ingredienser. Det kan kännas frestande att liva upp torsken med en gräddig vinsås eller oxfilén med en smörig bearnaisesås. Ett smalare, men definitivt lika gott alternativ. Bearnaisesås och aioli i är gott.


Smakrik och lättgjord bearnaise som lätt kan göras fettsnål för den som väljer en lättare creme fraiche! Om man inte orkar göra en bearnaisesås finns det ett par olika färdigfixade att köpa.


Smal bearnaisesås

Johan från Matgeek köpte på sig de han hittade och testar i den här. Har du inte gjort bearnaisesås än tycker jag du borde prova.


Låt det smälta smöret rinna ner i en smal stråle i ägguleblandningen under vispning. Kelda fransk bearnaisesås – med den klassiska smaken av dragon och vinäger. Den passar till mycket och är en favorit till kött.


Vill du testa något nytt. Knäck ägget i en hög och smal mixerskål (helst inte större diameter än cm). Ställ mixern i botten på den höga behållaren med ägget i och. Inlägg om bearnaisesås skrivna av Birgitta.


Vispa i det smälta smöret från tillbringaren i en smal stråle. Det är en konst att göra en bearnaisesås. Tomatsås, mozzarella, bacon, salami, lök, kokt skinka. Smal bandspaghetti med purjolök, scampi.


Prova denna variant på snabb och enkel bearnaise med creme fraiche – en kall, god sås med dragon. Ha inte bråttom, du blir inte smal på en dag. Bra mat som man står sig på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika