Bostadsanpassning kök

Smarta kök i alla prisklasser. Kitchen Planner redan idag! Letar du efter kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


Den här webplatsen använder kakor (cookies) för att den ska fungera på bästa sätt. Flexibla och moderna kök för bostadsanpassningar.

Vi hjälper dig genom hela processen för att få ett modernt kök anpassat för dina behov. Vi arbetar med nyproduktion ombyggnation – enstaka rum eller hela boenden.


Vi göra all typ av bostadsanpassning från bök och badrum till utemiljöer och garage för färdmedel. Besök vår site athenanordic. Satsa på tillgänglighetshöjande åtgärder där de gör mest nytta ­– i kök och badrum.


Planera trygga kök och badrum. Förutom ökad livskvalitet för de. Bostadsanpassning och handikappanpassning av befintliga bostäder. Vi har mångårig erfarenhet av.

Den gäller ansökningar som inkommer till kommunen från och med det datumet. Närproducerade kök med plats för livet. Boka ett kostnadsfritt möte idag! Om du har en funktionsnedsättning kan du söka bostadsanpassningsbidrag.


Med mer än års praktisk erfarenhet av bostadsanpassning vet vi vad som fungerar. Vi bygger och konstruerar kök och badrumsanpassningar efter varje kunds behov.


Med hjälp av bidraget kan du anpassa bostaden så att den fungerar för dig. Information om bostadsanpassning. Läs gärna igenom vår broschyr med information kring bostadsanpassningsbidrag. Förstärka fast belysning i kök och badrum.


Du kan förstärka belysningen i köket om du har en synnedsättning. Du kan läsa mer om bostadsanpassning på Boverkets webbplats. Exempel på begränsningar i bidraget.


Kan jag ansöka om bostadsanpassnings ­bidrag för vad som helst? Våra produkter utvecklas och skapas främst för bostadsanpassning av badrum, kök och andra miljöer i hemmet.


Vad är bostadsanpassningsbidrag? Lagen om bostadsanpassningsbidrag finns till. Vem kan söka och vad kan du få bidrag för?

Bostadscenter sprider kunskap om hur processen kring bostadsanpassning går till. För personer med någon form av funktionsnedsättning kan traditionella badrum vara svåra att använda. Vi kan anpassa de flesta badrum.


Enligt lagen om bostadsanpassning kan personer med funktionshinder få bidrag till vissa åtgärder som behövs för att anpassa bostaden så den. Man kan inte få bidrag för normalt bostadsunderhåll.


Självservice bostadsanpassning. Behöver du bostadsanpassning i ditt hem utan att behöva betala något så har du kommit rätt. Vi sköter kontakt med kommun, arbetsterapeuter och byggföretag.


Ansök om bidrag för bostadsanpassning. Specialanpassade skåp, främst i kök. Utbyte av golv- och väggmaterial.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika