Gersåg

Lägg beställningen idag och hämta imorgon! Skapa e-handelskonto på s. Missa inte våra bästa erbjudanden. Signa upp dig för våra nyhetsbrev! Vi har butiker i Sverige.

Hitta butiken närmast dig! Spara - % På Online Shopping. Här finns bra och testade modeller från Bosch, DeWalt, Makita, Ryobi och Nutool. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Metabo KGS216M Se till att alltid ha rätt och kvalitativa verktyg till hands när du skall sätta igång eller slutföra din renovering. Inbyggd lampa, lasersnitt.


Bosch GCM SJL Bosch nya kap och geringssåg GCM SJL från Bosch är utrustad med en horisontell kapkapacitet på 3millimeter, vilket gör den unik i sin klass.

Köp kap- och gersåg via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Tre skärbordsförlängare för kapning av stora delar.


Praktisk spärrmekanism för de vanligaste skärvinklar. XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största. Beställ idag, hämta imorgon!


Köp Makitas kap- och gersåg via vår webbshop Verktygsvaruhuset eller eller butik i Örebro. Würth är verktygsbutiken som har allt. Styr åt vänster, styr åt höger.


Med kulbussningar på båda sidor, som håller sliden på rätt kurs med extra väl. Lätt och kompakt sladdlös 18V kap- och gersåg som är mycket lämplig vid exempelvis listarbeten. Utrustad med lasermarkör, belysning, kolborstfri. Med en kap- eller gersåg får du alltid raka snitt och dessutom kommer ditt projekt gå betydligt fortare!


Jämför priser och läs recensioner på Elsågar.

Levereras inom 2-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg. Såghuvudet går att vinkla åt både höger och vänster och den justerbara lasern.


Kap- och gersåg från Makita med ett väl tilltaget sågbord samt materialstöd. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Kompakt och lätt såg med mycket hög sågkapacitet.


Sågen har bärhandtag för bekvämare transport. Kap och gersåg med stor kapkapacitet och variabelt varvtal för många olika användningsområden. Med ett 54V XR FLEXVOLT batteri ger denna sågen dig kraften som hos en nätdriven såg men. Kap o gersåg Ferm, beg och fungerande.


Byggoteknik är ett teknik- och kunskapsföretag som utvecklar och säljer system för besöksräkning. Kunskapsbanken på byggoteknik. Auktion på internet med ELU PS1geringssåg. Info om maskinen hämtad från Internet: Elu PS1kap och gersåg.


Mycket praktisk och med sågbänk som tillbehör. Klingan har några saknade tänder. Lätt kap- och geringssåg med stark motor och mjukstart. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika