Självborrande skruv försänkt

Verktyg och maskiner av högsta kvalitet. Beställ direkt i vår webshop! Gängpressande skruv MFT-GP. Med försänkt skalle och TX.


Handla skruv hos Swedol AB - Hög kvalitet till proffs och hög kvalitet med noga utvalda produkter.

Vi vill att människor ska vilja fixa. Köp spik, skruv, muttrar och brickor online eller i någon av våra butiker. Försänkt träskruv T 5xmm. Stål, LAFRE, oorganisk beläggning med zink, tenn och aluminium, min.


Självborrande och självgängande skruvar för infästning inom plåtfasader och tak. Sexkantsgrepp och kryss i samma skalle. Skruv med invändig sexkant och försänkt huvud.


Obehandlade, blankförzinkade, rostfria och syrafasta.

Dimensionerna MMMMMMM1M1M1M1M2M24. Letar du efter en speciell trässkruv eller plåtskruv? Vi har över års erfarenhet i skruvbranschen. De bästa lösningarna inom mekanisk infästning och sammanfogning.


Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar. Här är skallen försänkt just för att användas där underlaget tillåter det. Samtliga dimensioner är helgängade.


Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel. Marifix är din pålitliga leverantör av rostfri och syrafast skruv, blindnit, mutter, brickor och mycket mera i många olika dimensioner. Här hittar du bra tips om skruvar och muttrar när du ska välja skruv och.


Delgängad med försänkt huvud i. Det finns självborrande men inte med försänkt skalle. Har själv gjort samma jobb på två flak. Tips: Enklast delar du genom att klicka på "dela.


Pluggen finns med skruv med kullrig skalle mm. Behöver du skruv och plugg?

Hålrekommendation och hållfasthet för. Välj bland många storlekar. För mer information se produktblad nedan. Här får du vet mer i vår skruv - och. Används i kombination med byggbeslag. En självborrande infästning för snabbt och säkert montage i gipsskivor. Jag orkar inte för borra hål, särksilt inte försänkta. Måste ju finnas nåt lämpligt att köpa som man bara kan dra i, snabbt och elegant. Bult Skruv Brickor Nit Skruv och bult Flakskruv, Torx, Taptite självgängande.


Borrande och gängpressande skruv. Ny skruv på lagret och på hemsidan. Nu har vi fyllt på med årets nyheter. Större sortiment av bandad skruv, mm försänkt lättbetongskruv och ny infästning.


Skruva i det självborrande fästet direkt i väggen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oturlig spik crossboss

Färgad som ädelsten crossboss

Ta bort mossa på stenplattor ättika